Eating News , Εστιατόρια

Για τα ψώνια μας... πάμε Selekt

Νέα αλυσίδα καταστημάτων Selekt... σε Λευκωσία και Λεμεσό, από τον όμιλο C.A.Papaellinas

Δημοσιεύτηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2016

Δύο νέα καταστήματα ήρθαν για να κάνουν τις αγορές μας ακόμα πιο εύκολες ακι οικονομικές...

Ο λόγος για τα καταστήματα Selekt, η δημιουργία των οποίων βασίζεται σε μια νέα φιλοσοφία αγορών, καθώς προσφέρουν μια γκάμα επώνυμων και ποιοτικών προϊόντων που ανταποκρίνονται στις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και της οικογένειάς του.

Πιο συγκεκριμένα, στα καταστήματα διατίθενται προϊόντα εισαγωγής και διανομής του ομίλου C.A.Papaellinas, όπως επώνυμα προϊόντα ομορφιάς, προϊόντα προσωπικής και βρεφικής φροντίδας, καθώς και ποιοτικά τρόφιμα και ποτά.

Έτσι προκύπτει και η αποστολή των καταστημάτων, που είναι να κάνουν την κάθε μέρα των καταναλωτών λίγο πιο όμορφη, πιο νόστιμη και πιο απλή, μέσα από μια μοναδική εμπειρία αγορών. Και αυτό γίνεται, φέρνοντας κοντά τους αγαπημένα προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους και έχουν διακριθεί τόσο στην τοπική, αλλά και τη διεθνή κοινότητα.

Στο παρόν στάδιο λειτουργούν δύο καταστήματα, ένα στη Λευκωσία και ένα στη Λεμεσό, τα οποία χαρακτηρίζει η απλή διαρρύθμιση, ο μοντέρνος σχεδιασμός, το όμορφο περιβάλλον, η ευρεία γκάμα προϊόντων και βεβαίως, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που έχει ως κύριο μέλημα του την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη. Επιπλέον, όπως αναφέρθηκε και στην παρουσίαση των καταστημάτων, σύντομα οι καταναλωτές θα μπορούν να ψωνίζουν και on-line μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος Selekt.

OPENING FESTIVAL
Μάλιστα τις 26 & 27 Φεβρουαρίου ο όμιλος καλωσορίζει στην οικογένειά του τα δύο νέα καταστήματα  πSelekt σε Λευκωσία και Λεμεσό, με ένα opening festival, στο οποίο μας καλεί να γνωρίσουμε από κοντά τον κόσμο της ομορφιάς και της γεύσης και ανακαλύψουμε τα αγαπημένα μαςπροϊόντα, σ' ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον που δημιούργησαν για εμάς, με πολλές εκπλήξεις και δώρα!

Δες το πρόγραμμα και για τις δύο πόλεις, πιο κάτω:

 

Λευκωσία: Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ 30, Λατσιά. Τηλ. 22486288

Λεμεσός: Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού 6, Γερμασόγεια. Τηλ. 25322424
Facebook: Selekt Cyprus 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close