Eating News , Εστιατόρια

Πού να φας αλμυρό βαφλάκι στη Λευκωσία

Μαζί με κρασάκι και περιποιημένο cheese platter

Δημοσιεύτηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2016

Τέλη του 2015 έκανε την εμφάνισή του στην πολυσύχναστη λεωφόρο της 28ης Οκτωβρίου στην Έγκωμη ένα νέο, ατμοσφαιρικό wine bar το Segavino. To καινούργιο στέκι της Μακεδονίτισσας είναι το μικρό αδεφλάκι του αγαπημένου all day bar restaurant café Segafreddo Zanetti Nicosia το οποίο ουσιαστικά είναι η προέκταση της καφετέριας.

Το Segavino είναι μία μικρή, ζεστή φωλίτσα επενδυμένη στην μία της πλευρά με πέτρα όπου συνυπάρχει το μέταλλο, τα γυάλινα τραπεζάκια και τα λευκά high stools. Μία κατάλευκη μπάρα σε περιμένει στην δεξιά πλευρά του μαγαζιού όπου μπορείς να απολαύσεις το κρασί σου.

 

Το μενού του δεν είναι εξεζητημένο αφού στόχος του είναι η απλότητα και η αυθεντικότητα στη γεύση. Εκεί, θα βρεις μία μικρή, αλλά εξαιρετική επιλογή από κυπριακά, ελληνικά και ξένα κρασιά τα οποία μπορείς να τα απολαύσεις με ωραία σερβιρισμένα platters πολύ καλής ποιότητας τυριών και αλλαντικών.


Τα… αλμυρά βαφλάκια
Γνωρίζαμε πως ο μεγάλος αδελφός του νέου wine bar της πόλης Segavino, το Segafredo σερβίρει εκείνα τα υπέροχα μίνι βαφλάκια με λευκή σοκολάτα και γάλακτος πασπαλισμένα με υλικά της αρεσκείας σου. Τώρα, μάθαμε και την αλμυρή τους εκδοχή και ξετρελλαθήκαμε. Αλμυρά βαφλάκια με τυρί και χάμ που λιώνουν στο στόμα. Σερβίρονται ανά 16 μίνι μπουκίτσες στην τιμή των 4 ευρώ. Τι καλύτερο από αλμυρά βαφλάκια με λευκό ξηρό Αγίας Μαύρης ή ακόμη και ροζέ. Το μενού του Segavino θα σε… μεθύσει! 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close