Eating News , Εστιατόρια

Μα τι ωραία περάσαμε στο "Οθέλλου 1"!

Διασκέδαση, μουσικούλα, καλή διάθεση, νόστιμα μεζεκλίκια και καλές τιμές

Δημοσιεύτηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2016

Το περασμένο Σάββατο ψάχναμε με την παρέα ένα χώρο όπου θα υπάρχει καλή μουσική και κρασάκι. Δεν θέλαμε φαγητό αλλά προτιμούσαμε να τσιμπήσουμε κάτι μαζί με το κρασί μας και να χαλαρώσουμε με μουσικές και τραγούδια.

Βάλαμε κάτω τις επιλογές μας και καταλήξαμε στο φίνο μαγαζάκι ΄"Οθέλλου 1" που βρίσκεται κρυμμένο σε μία αδιέξοδο της Κυριάκου Μάτση. Αν και δεν κάναμε κράτηση έγκαιρα εντούτοις μας εξυπηρέτησαν και βρήκαμε, ίσως, το καλύτερο τραπέζι του μαγαζιού. Η διασκέδαση των άλλων διασκέδασε και εμάς αφού εκεί όλοι γίνονται μία παρέα, οι μουσικοί ήταν εξαιρετικοί, ικανοποίησαν τις παραγγελιές μας και το καταυχαριστηθήκαμε.

Το μαγαζί προσφέρει θεσπέσιο μεζέ με 18 ευρώ το άτομο αλλά εμείς προτιμήσαμε την πιατέλα κρεατικών με 12 ευρώ το άτομο. Παραγγείλαμε για δύο και φάγαμε τρία άτομα μέχρι… σκασμού. Υπέροχο σουβλάκι χοιρινό, ζουμερό, μυρωδάτη και αφράτη σεφταλιά, χωριάτικο λουκάνικο, ψητά λαχανικά, χόρτα σε τηγανιά με αυγό, χαλλούμι στη σχάρα μαζί με ελληνική πιτούλα και κοτόπουλο σουβλάκι έφτασαν στο τραπέζι μας. Πήραμε κυπριακό κρασί ροζέ, Αγιόκλημα Κωνστνατίνου και κόκκινο Βελούδο Κωνσταντίνου και στο τέλος πληρώσαμε από 20 ευρώ ο καθένας.

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Φύγαμε χορτάτοι, ευχαριστημένοι, χαρούμενοι και δώσαμε ξανά ραντεβού εκεί με ακόμα πιο μεγάλη παρέα. Αν με ρωτάς αν θα πας σου λέω φυσικά! Θα περάσεις μούρλια! 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close