Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Τι είναι... "πράσινο" και άνοιξε στη Λεωφόρο Αθαλάσσας;

Ένας πολυμορφικός χώρος για τους λάτρεις των βιολογικών προϊόντων

Δημοσιεύτηκε στις 29 Φεβρουαρίου 2016

Ένας μοναδικός χώρος για τους πιστούς φίλους των βιολογικών προϊόντων άνοιξε στην Λευκωσία με σκοπό να προσφέρει μόνο υγεία! Ιδανικό για τους vegan, τους vegetarian, ακόμα και για τους οπαδούς της RAW διατροφής! Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο menu είναι η ιδέα της PALEO διατροφής (η δίαιτα-διατροφή που μας προτείνει να τρώμε όσα - θεωρητικά - έτρωγαν οι άνθρωποι των σπηλαίων στην Παλαιολιθική Εποχή). Πρόκειται για το GreenFoods, fresh & bio!



Χωρίζεται σε έξι τμήματα
Το GreenFoods, fresh & bio πρωτοπορεί χρησιμοποιώντας 100% βιολογικές πρώτες ύλες σε όλα τα τμήματά του.

Bakery: Στο Bakery θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ψωμιά ολικής άλεσης με προζύμι και snacks γλυκά και αλμυρά (όπως κρουασάν, σπανακόπιτα, μηλόπιτα).

Deli : Στο Deli προσφέρεται ποικιλία βιολογικών τυριών, αλλαντικών και πλούσια συλλογή από βιολογικά κρασιά.

Snack: Στο τμήμα του Snack Bar θα βρείτε την ιδανική fresh & bio λύση για το πρωινό, το μεσημεριανό, ακόμα και για το βραδινό σας. Επιλογές από σαλάτες, σάντουιτς, πίτσες, κρέπες, γιαούρτι με gnanola και φρούτα, επιδόρπια, ακόμα και κυπριακό παλουζέ!

Juice Bar: Στο Juice Bar μπορείτε να βρείτε φρεσκοστυμμένους bio χυμούς φτιαγμένους με αποχυμωτές ψυχρής συμπίεσης χαμηλών στροφών, smoothie's για ενέργεια, ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού, αποτοξίνωση και πολλά άλλα! Επίσης, τον καλύτερο... χυμό από φρέσκο σιταρόχορτο!

Café: Για τους λάτρεις του Café, σερβίρεται φρεσκοαλεσμένος βιολογικός καφές, ένα μοναδικό blend, που δημιουργήθηκε ειδικά για το GreenFoods, fresh & bio.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το menu, επιμελήθηκε ο Award Winning Executive Chef, Νίκος Χατζηχριστοφόρου με την ομάδα του και τον Chef Νικόλα Γεωργίου. Μαζί δημιούργησαν υπέροχες gourmet σαλάτες και σάντουιτς, επιδόρπια εμπνευσμένα από την Κυπριακή Κουζίνα, όλα φτιαγμένα μόνο με Βιολογικές πρώτες ύλες.

 

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close