Εστιατόρια

Εντυπωσιακό εστιατόριο με υπέροχες γεύσεις στη Λευκωσία

Γαστρονομικό κόσμημα υψηλών προδιαγραφών. Αυτό είναι το 1900 Οίνου Μέλαθρον

Δημοσιεύτηκε στις 07 Μαρτίου 2016

Ο χώρος του μαγευτικός και ταξιδιάρικος, ακροβατεί ανεπαίσθητα μεταξύ Νέας Υόρκης και Παρισιού, κάνοντας κάθε σου επίσκεψη μια εμπειρία που σίγουρα θα νιώσεις την ανάγκη να μοιραστείς με όλους τους αγαπημένους φίλους και συνεργάτες.

Οι πρόσφατα εκλεπτυσμένες αισθητικές πινελιές στο χώρο, πρόσθεσαν ακόμη λίγα αστεράκια στην ήδη προ υπάρχουσα avant-garde εικόνα του μοναδικού για τα κυπριακά δεδομένα σαλονιού εστίασης, ενώ η λίστα με τα πέραν των 100 σπάνιων malts, σηματοδοτεί τη μεγαλύτερη προσθήκη στη βραβευμένη λίστα οίνων και άλλων οινοπνευματωδών ποτών του εστιατορίου.

Τα περί εστίασης δεδομένα, για ακόμη μια χρονιά, σε φέρνουν να κλείνεις τα μάτια σε κάθε μπουκιά, κάνοντας αρχή από το veg amuse bouche ή τη σαλάτα με τραγανά λαχανικά και σπαράγγια τυλιγμένα με προσούτο, προμηθευμένο από αξιότιμο οίκο αλλαντικών.

Οι δύο κάβες, μα και ο πολυπράγμων ιδιοκτήτης Γιώργος Τσαντιώτης, θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις τον οίνο τον αρεστόν για κάθε έδεσμα ξεχωριστά, βαλμένος ο καθένας σε εξειδικευμένο ποτήρι και σερβιρισμένος στη σωστή θερμοκρασία.

Το ριζότο με μανιτάρια και φιλετάκια πραγματικής μαύρης τρούφας και το φουά γκρα με καραμελωμένα κρεμμύδια και μελωμένες μπανάνες, σ' το εγγυώμαι ότι θα αποτελέσουν την αιτία για να τα κάνεις post αμέσως στους άκρως απαιτητικούς connoisseurs, φίλους σου. Όσο για το άξιο βράβευσης βοδινό φιλέτο ή για το επιλογικό σουφλέ σοκολάτας με house made μαρμελάδα φράουλας, το μόνο που σου λέω, είναι ότι θα τα ζητήσεις και στην επόμενή σου επίσκεψη.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close