Eating News , Εστιατόρια

Έτοιμο το εστιατόριο του Jamie Oliver στην Έγκωμη

Ολοκληρώνονται οι εργασίες

Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαρτίου 2016

Πλησιάζει η στιγμή που το πρώτο εστιατόριο του διάσημου Βρετανού σεφ Jamie Oliver θα ανοίξει στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λευκωσία. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας το Jamie's Italian που ανοίγει στην Έγκωμη δίπλα από το Nero Café έχει ολοκληρώσει σχεδόν τις εργασίες του και στις 18 Μαρτίου, την προσεχή Παρασκευή, η κατασκευάστρια εταιρεία το παραδίδει στην PHC, που φέρνει στην Κύπρο την γνωστή αλυσίδα εστιατορίων ιταλικής κουζίνας.

Επίσημα εγκαίνια
Μετά την παράδοσή του εστιατορίου στην PHC-μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες εστίασης στην Κύπρο-θα ξεκινήσουν η πυρετώδεις προετοιμασίες για το επίσημο άνοιγμά του που θα γίνει στις 15 Απριλίου. Από τις 18 Μαρτίου, ημέρα παράδοσης μέχρι τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν όλα τα δοκιμαστικά για τη σωστή λειτουργία του εστιατορίου. Ο Jamie Oliver που ακολουθεί μία συγκεκριμένη φιλοσοφία στα εστιατόριά του ονομάζει αυτή τη διαδικασία cultural days κατά την οποία το προσωπικό μυείται στον δικό του τρόπο σκέψης. Πυρήνα της είναι η υγιεινή, μεσογειακή κουζίνα και διατροφή, η υψηλή ποιότητα των υλικών και των πρώτων υλών.

Ερωτηματικό παραμένει το γεγονός αν ο διάσημος σεφ θα παρευρεθεί στα εγκαίνια του καταστήματός του στην Έγκωμη. Η PHC επιθυμεί να το κρατήσει ως έκπληξη χωρίς να αναφέρει πότε θα έρθει στην Κύπρο ο σεφ ο οποίος έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία να επισκεφτεί το νησί.

Το επόμενο στη Λεμεσό
Η ανάπτυξη των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του Jamie Oliver δεν σταματά στη Λευκωσία αλλά θα επεκταθεί σταδιακά σε όλες τις πόλεις της Κύπρου με τη Λεμεσό να παίρνει σειρά. Οι πληροφορίες που ήθελαν το Jamie's Italian να ανοίγει στο ανανεωμένο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού διαψεύδονται. Αυτή τη στιγμή αναζητείται ο χώρος για τη στέγαση του Jamie's Italian στη Λεμεσό με φήμες να θέλουν το εστιατόριο να ανοίγει κάπου στην τουριστική περιοχή.

Αποκλειστική συνέντευξη 
Ο Jamie Oliver με αφορμή την κάθοδο των εστιατορίων του στην Κύπρο παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη. Ο διάσημος σεφ μιλά για τον ερχομό του στην Κύπρο, την κυπριακή κουζίνα την οποία γνωρίζει πολύ καλά και όλα όσα θα ετοιμάσει στο νέο του εστιατόριο στη χώρα μας.

*Φωτογραφία από το εστιατόριο του Jamie Oliver στο ξενοδοχείο Hilton του Λονδίνου

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close