Eating News , Εστιατόρια

Πάμε για brunch buffet μετά μουσικής στην Ονασαγόρου

Κάτι νέο και νόστιμο απολαμβάνεις στο κέντρο της Λευκωσίας

Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαρτίου 2016

 

Το brunch, κάτι μεταξύ του προγεύματος (breakfast) και του γεύματος (lunch) μπήκε δειλά δειλά στη ζωή μας και όπως φαίνεται θα παραμείνει. Η ξενόφερτη τάση του brunch έγινε ιδιαίτερα αγαπητή αρχικά στη Λευκωσία και επεκτάθηκε τόσο στη Λεμεσό όσο και στις άλλες πόλεις του νησιού. Πολλά μάλιστα μαγαζιά έχουν δώσει το δικό του χαρακτήρα στο brunch τους με πολλές δημιουργικές και πρωτότυπες ιδέες, μα πάνω απ’ όλα γευστικές! 

 

Ένα ακόμα μαγαζί που πρέπει να βάλεις στο πρόγραμμά σου για να φας χορταστικό brunch τα σαββατοκύριακα είναι το Café La Mode Town House στην Ονασαγόρου. Εκεί δεν σερβίρεται απλά ένα ακόμα brunch αλλά μία ολόκληρη υπερπαραγωγή που θα σε εντυπωσιάσει.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 10.30 μέχρι τις 15.30 ένας ολόκληρος μπουφές με καλούδια από brunch απλώνεται μπροστά σου και κοστίζει μόνο €12.50 το άτομο, μαζί με απεριόριστο γαλλικό καφέ και τσάι. Έλα όμως που δεν είναι μόνο αυτό. Το μαγαζί κάνει ένα ακόμη βήμα πρωτοτυπώντας και εντάσσει στο brunch του και live μουσική από τον Fanosax που ξεκινά στις 12.00 και τελειώνει στις 15.00.

 

Τι θα φας
Ο πληθωρικός, ποιοτικός μπουφές του Café La Mode Town House στην Ονασαγόρου θα σε λιγώσει και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Από εκεί μπορείς να επιλέξεις μία πλούσια σειρά από κρύα και ζεστά πιάτα της αρεσκείας σου.

 

Δοκίμασε μερικά μικρά κέικ από την μεγάλη ποικιλία που θα  βρεις στον μπουφέ, αλμυρά και στρώσε στο ψωμάκι σου λαχταριστές αλοιφές όπως μαρμελάδες, μέλι, σοκολάτα cream cheese και βούτυρο. Φυσικά δεν λείπουν τα ακαταμάχητα pancakes & waffles με όλα τα συνοδευτικά που τραβά η ψυχή σου.

Αν θέλεις όμως μπορείς να επιλέξεις από τα ζεστά πιάτα αβγά, frittata σπανακιού, μπέικον, λουκάνικα, gammon, mini burgers και ζυμαρικά. Αλλά ρίξε και μια ματιά στα εκλεκτά επιδόρπια όπως η πουτίγκα σοκολάτας και πάρε κάτι από τον πλούσιο δίσκο με τα φρούτα. 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close