Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Εκλεκτό φαγητό έρχεται στην πόρτα σου!

Ποιοτικά πιάτα με παραγγελίες online από αγαπημένα στέκια

Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαρτίου 2016

Η νέα εποχή σου δίνει σήμερα τη δυνατότητα με ένα απλό κλικ να κάνεις την παραγγελία σου και να φτάσει στην πόρτα σου delivery φαγητό. Αν και έχουμε συνηθίσει να παραγγέλλουμε delivery από γνωστές αλυσίδες. Τώρα έρχονται μέσω των online παραγγελιών και πιο γνωστά στέκια και εστιατόρια να σου προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα.

Βαριέσαι να βγεις και θες να μείνεις σπίτι να απλώσεις στον καναπέ σου; Θα έχεις καλεσμένους και δεν προλαβαίνεις να παραγγείλεις; Υπάρχει η λύση του καλού delivery και μάλιστα με online παραγγελία, χωρίς τηλεφωνήματα, χωρίς φασαρίες.

Μερικά στέκια που αγαπάμε και μπορείς να πάρεις online delivery στο σπίτι σου

Αν θες καλή ελληνική, ποιοτική κουζίνα…

 

Βάλτου Ρίγανη
Ένα όμορφο μαγαζάκι με ξεχωριστές γεύσεις από την ελληνική-μεσογειακή κουζίνα. Ζουμερό μπιφτέκι κοτόπουλο και χοιρινό, νόστιμο σουβλάκι και σπιτικούς κολοκυθοκεφτέδες που θα λατρέψεις. Οι παραγγελίες στο Βάλτου Ρίγανη γίνονται ανά τεμάχιο. Μικρό, περιεκτικό μενού με πολλές επιλογές, φρέσκες σαλάτες και υπέροχο εκμέκ κατείφι και επιδόρπιο σοκολάτας με καβουρδιμένα φυστίκια.
Παράγγειλε online από το Βάλτου Ρίγανη  

 

Για γκουρμέ σάντουιτς…

Kilikio
Το νέο μαγαζάκι που κέρδισε τις εντυπώσεις στη λεωφόρο Σταυρού με ιδιαίτερα σάντουιτς και μοναδικά μπέργκερ. Μπορείς να φας διαφορετικά είδη, σε διάφορα είδη ψωμιού ή σε wrap ή ακόμα να φτιαξεις τον δικό σου συνδυασμό. Σου συστήνω το κρύο σάντουιτς σε μπαγκέτα με γαλοπούλα σχάρα, τυρί μπρι, ντομάτα, ρόκα και κράνμπερι σως (€4.25).
Παράγγειλε online από το Kilikio

 

Για χορταστικά μπεργκερ…

Goodburger
Το γνωστό franchise έφτασε και στην Κύπρο ανοίγοντας τέσσερα καταστήματα στη Λευκωσία ενώ σύντομα φτάνει και στη Λεμεσό. Αν και θα πίστευες πως είναι ακόμη ένα fast food εντούτοις τα μπιφτέκια του δεν θυμίζουν σε τίποτα εκείνα μίας αλυσίδας. Μεγάλα, ζουμερά σε πολλούς συνδυασμούς με πατατούλες wages. Μας άρεσε η κόσλοου τους και αγαπάμε το Las Vegaw Burger με καραμελωμένο κρεμμύδι και σωταριμένα μανιτάρια.
Παράγγειλε online από το Goodburger

 

Για ασιατική κουζίνα…

Montparnasse
To γνωστό μαγαζί της Λευκωσία θα σου σερβίρει γνωστά πιάτα της κινέζικης, ιαπωνικής αλλά και ινδικής κουζίνας. Μπορείς να παραγγείλεις και να κεράσεις τους καλεσμένους λαχταριστά platter με σούσι ή ακόμη δημοφιλείς γεύσης από την Κίνα και την Ινδία.
Παράγγειλε online από το Montparnasse

 

China Spice
Ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια με κινέζικη κουζίνα σου φέρνει γεύσεις από την Κίνα στο σπίτι σου με μία απλή online παραγγελία. Πλούσιο μενού με πολλές επιλογές που πρόσφατα πρόσθεσε νέες επιλογές στον κατάλογό του.
Παράγγειλε online από το China Spice

 

Για καλή σχάρα…

Το Άναμμα
Ελληνική κουζίνα και είδη σχάρας στα καλύτερά τους και σε πολύ καλές τιμές. Ένα πλούσιο μενού ορεκτικών απλώνεται μπροστά σου και πολλές επιλογές κρεατικών με σουβλάκια, μπριζόλες, συνοδευτικά αλλά και ποικιλίες. Το Άναμμα ψήνει και σε ξυλόφουρνο καθημερινά, διαφορετικά πιάτα όπως κότσι με πατάτες και πουργούρι.
Παράγγειλε online από το Άναμμα 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close