Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το Alati by the sea επανήλθε και μύρισε καλοκαίρι

Με νέο μενού και ανανεωμένη λίστα υπέροχων κοκτέιλ

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαρτίου 2016

Η by the sea πρόταση για ανεβασμένη γαστριμαργική και όχι μόνο απόδραση, σε θέλει και φέτος να δίνεις το ‘παρών’ σου στο upgraded Alati by the sea. Η φιλοσοφία εστίασης και ψυχαγωγίας του, μοναδική, σε προσκαλεί να ’ρθεις από το πρωί χαλαρός επιλέγοντας την ξαπλώστρα της αρεσκείας σου στο καταπράσινο γκαζόν, μια ανάσα μακριά από την καταγάλανη θάλασσα της περιοχής Περνέρα στον Πρωταρά.

Οι δροσιστικοί καφέδες, τα παγωμένα chinos και οι φρεσκοστυμμένοι χυμοί θα αποτελέσουν μαζί με τα a la minute φτιαγμένα, ευφάνταστα snacks και χορταστικά αμφίψωμα (σάντουιτς), τις απόλυτα γευστικές επιλογές πριν από το γεύμα. Απόλαυσε στο μάξιμουμ τη δροσιά των καταγάλανων νερών της περιοχής, μη ξεχνώντας φυσικά να κλείσεις, μαζί με τους λοιπούς σου συνοδούς, το τραπέζι της μεσημεριανής σας κατάνυξης, το οποίο θα δεις όμορφα βαλμένο στο μυκονιάτικο, γαλανόλευκο σκηνικό που έχει περίτεχνα στηθεί στο αγαπημένο σου café-bar-restaurant.

 

 

Δεύτερο μέλημά σου φυσικά, η επίσκεψη στην περίοπτη ιχθυοβιτρίνα-ψυγείο του all-day restaurant, που εγγυημένα θα σου προσφέρει άφθονες ψαρογαστρονομικές επιλογές, με πρωταγωνιστές τα ολόφρεσκα μπαρμπούνια, τις εποχιακές προσφυγοπούλες, αλλά και τους σαργούς και ασπρόβλαχους. Το απογευματάκι δεν το κουνάς ρούπι απ’ εκεί, χρεώνεσαι ένα από τα άνετα καναπεδάκια και απολαμβάνοντας το μοναδικό ηλιοβασίλεμα, τσιμπολογάς νοτισμένα με θαλασσινό νερό, στρείδια, καβουροπόδαρα και ολόφρεσκους αστακούς, ζαλισμένους με ένα ποτηράκι εκλεκτής σαμπάνιας ή αφρώδους οίνου.

Οι λάτρεις εταίροι σου των φρέσκων βοδινών φιλέτων, των fusion δημιουργιών με πρωταγωνιστές τα ζυμαρικά και τα πουλερικά, αλλά και των ευφάνταστων πιάτων, θα αποζημιωθούν κι αυτοί στο έπακρο. Στο έπακρο θα αποζημιωθούν φυσικά και οι εραστές των signature cocktails, οι οποίοι θα περικυκλώσουν μέχρι πρωίας το άρτι δημιουργηθέν, μαροκινού τύπου, bar, λικνίζοντας το κορμί τους στα ποικίλα μουσικά ακούσματα που κατακλύζουν το χώρο.   

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close