Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Κάτι… πολύ καλό και νόστιμο ανοίγει στη Λεμεσό

Γνωστή αλυσίδα με μπέργκερ προσφέρει κάτι διαφορετικό στον παραλιακό

Δημοσιεύτηκε στις 06 Απριλίου 2016

Το τελευταίο διάστημα η Λευκωσία υποδέχτηκε μία νέα επιλογή για καλό μπέργκερ. Πρόκειται για το γνωστό franchise των Goodburger με το χαρακτηριστικό κίτρινο λογότυπο και τα λαχταριστά, ζουμερά αμερικανικού τύπου μπέργκερ που τα βρίσκεις σε πολλές και πληθωρικές επιλογές στο μενού.

Τα Goodburger μετά από 4 καταστήματα που άνοιξαν στην πρωτεύουσα σε Αγλαντζιά, Λακατάμια, Στρόβολο και Έγκωμη σε μερικές εβδομάδες ετοιμάζονται να εγκαινιάσουν το πρώτο τους κατάστημα και στη Λεμεσό.

Έρχεται τον Μάιο
Κατά τα μέσα Μαΐου ανοίγει τις πόρτες του και στους Λεμεσιανούς. Θα προσφέρει ό,τι ακριβώς και τα 4 εστιατόρια της Λευκωσίας που με τα ζουμερά μπέργκερ τους έχουν κερδίσει μικρούς και μεγάλους, με μόνη διαφορά αυτή τη φορά την θέα της θάλασσας!

Με μεγάλο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, παιδότοπο, café-bar, ότι πρέπει για τους λουόμενους μετά τα μπάνια και όσους κάνουν τον περίπατό τους το βράδυ και λαχταρούν ένα ζουμερό burger ή cocktail. Ένα περιβάλλον φιλικό προς οικογένειες, επιχειρηματίες, για ποτό μετά την δουλειά ή διάλειμμα για μεσημέρι.

Διαθέτει υπηρεσίες dine in/take away/delivery.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close