Eating News , Εστιατόρια

Ένα bistrot σε summer edition!

Το αγαπημένο μαγαζί της Λεμεσού Bistrot 55 ετοιμάζει κάτι υπέροχο

Δημοσιεύτηκε στις 08 Απριλίου 2016

Το καλοκαίρι πλησιάζει και όλοι λίγο πολύ αρχίζουμε να κάνουμε τα σχέδιά μας. Πού θα πάμε διακοπές, αν θα μείνουμε Κύπρο ή θα πάμε εξωτερικό και για αυτούς που θα μείνουν εντός να βρίσκονται στο δίλημμα: θάλασσα ή βουνό!

Το γνωστό εστιατόριο της παλιάς πόλης της Λεμεσού, το γουστόζικο Bistrot 55 έκανε το πρόγραμμά του για το καλοκαίρι και αποφάσισε να πάει… παραλία. Ναι, καλά διάβασες αγαπημένε μου αναγνώστη, θα κατέβει παραλιακά και θα σου προσφέρει ολημερίς νόστιμα πιάτα και ποτά.

Και για να σου εξηγήσω καλύτερα το εστιατόριο Bistrot 55 από τις 6 Μαΐου θα εγκαταλείψει προσωρινά τη μόνιμη βάση του στην οδό Ελευθερίας και θα μεταφερθεί μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου στην παραλία του ξενοδοχείου Park Beach στην περιοχή Δασούδι.

All day εξυπηρέτηση
Η νέα, καλοκαιρινή εκδοχή του Bistrot 55 θα έχει all day εξυπηρέτηση και θα σερβίρει Τρίτη με Σάββατο από τις 10.00 μέχρι τις 23.00.

Το summer edition του Bistrot 55 θα προσφέρει take away μενού για τους λουόμενους με σουβλάκι κοτόπουλο και χοιρινό, chicken fajitas, burgers, veggie burritos και σαλάτες που καθημερινά θα αλλάζουν και θα έχει μία πιο casual διάθεση.

Όλο το set up μενού του έχει την επιμέλεια του σεφ Γιώργου Δαμιανού και ένεκα της καλοκαιρινής του διάθεση έχει μεσογειακό και θαλασσινό χαρακτήρα σερβίροντας φρέσκο ψάρι, πιάτα με θαλασσινά αλλά και γεύσεις από την ευρύτερη διεθνή κουζίνα. Στον νέο χώρο η ύπαρξη ξυλόφουρνου δίνει την ευκαιρία για τη δημιουργία υπέροχων πιάτων.

Πλούσιο Brunch και mamma’s recipe book
O εξειδικευμένος baristas του μαγαζιού θα προσφέρει εξαιρετικούς καφέδες με artistic χαρακτήρα, δροσερά ροφήματα, φρέσκους χυμούς αλλά και κοκτέιλ. Δοκίμασε το signature κοκτέιλ του μαγαζιού το mango rum cooler.

Τα σαββατοκύριακα όμως η φάση εκεί θα αποκτά ακόμη πιο ενδιαφέρον χαρακτήρα αφού από τις 10.00 μέχρι τις 15.00 θα σερβίρεται λαχταριστό brunch που θα είναι ακόμη πιο ενισχυμένο από προηγουμένως. Homemade μαρμελάδες, πληθωρικά πιάτα, η λαχταριστή frittata (ομελέτα φούρνου), η ντοματοτηγανιά με αυγά μάτια και άλλες λιχουδιές θα υπάρχουν στο μενού.

Ταυτόχρονα, το Bistrot 55 τα σαββατοκύριακα θα ανοίγει το mamma’s recipe book και θα σου φτιάχνει σπέσιαλ μαμαδίστικες και αγαπημένες συνταγές, υπέροχα μαγειρευτά που θα σου θυμίσουν εκείνα της μαμάς.    

Μία πολύ όμορφη ιδέα που θα σου δώσει μία ακόμα επιλογή για έξοδο για καλό φαγητό, ποτό και καφέ τους επόμενους μήνες! 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close