Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα μαγαζί με 100% χορτοφαγικές συνταγές

Το καινούργιο καφέ της Λεμεσού για απαιτητικά γούστα

Δημοσιεύτηκε στις 11 Απριλίου 2016

Κι όμως στην Κύπρο υπάρχουν veggie lovers! Για αυτό το λόγο δημιουργήθηκε κι ένα μαγαζί το οποίο σερβίρει συνταγές 100% χορτοφαγικές. To Fico cafe Resto διαθέτει ένα μοναδικό μενού και συνάμα προσφέρει μια ζεστή και πολύ ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Το décor του θυμίζει αφρικάνικο ή βραζιλιάνικο εστιατόριο, ενώ ο κρυφός φωτισμός σε κόκκινο χρώμα εντυπωσιάζει. Η ποικιλία επίσης στην επίπλωση θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον, ενώ η μουσική που ταιριάζει απόλυτα με το χώρο, θα σε μαγνητίσει.

 

Όσο δε για το μενού, σ' αυτό θα βρεις αρκετές χορτοφαγικές συνταγές με πολλές επιλογές από σαλάτες, ντιπς, μαγειρευτά, φαγητά στο φούρνο, γαλακτοκομικά, μακαρονοειδή, γλυκά χωρίς γλουτένη, χωρίς ζάχαρη και πολύ καλές επιλογές σε τσάγια από διάφορα φρέσκα βότανα. Με το που καθίσαμε μάς υποδέχτηκαν με ένα κεφτεδάκι από φασόλια (όχι ψημένο), ένα καλαθάκι με κρακερς και ψωμάκια και τραγανά edamame. Για αρχή δοκιμάσαμε τη σούπα της ημέρας, η οποία ήταν μια νοστιμότατη κολοκυθόσουπα με φρέσκο τζίντζερ και κολοκυθόσπορους (€2.75).

 

Από τα ντιπς παραγγείλαμε το σπιτικό ταχίνι με κόλιαντρο (€3) και το mushroom quinotto (€9.50), το οποίο είναι κάτι σαν ριζότο με quinoa, φρέσκα μανιτάρια, ρόκα και λάδι τρούφας. Επίσης μοιραστήκαμε την πολύ ωραία Fico pizza (€8.50) με σπιτική λεπτή ζύμη και ποικιλία μανιταριών, που έκλεψε την παράσταση. Επιπλέον μοιραστήκαμε το Little India (€10.50) με basmati ρύζι, παραδοσιακό madras κάρι, mango chutney και γιαούρτι με φρέσκο δυόσμο.

Κλείσαμε το δείπνο μας με φρέσκο cheese cake με αναρή, μέλι και φρούτα (€5), το πλούσιο double chocolate cake χωρίς γλουτένη (€5) και το γλυκό mantorlata (€5) το οποίο είναι κέικ καρότου και αμυγδάλου με ανθόνερο, που συνοδευόταν από κρέμα vegan. Αυτά που μας έκαναν φοβερή εντύπωση ήταν η άψογη και πολύ φιλική εξυπηρέτηση. Το νερό ωστόσο έκλεψε τις εντυπώσεις. Το νερό φιλτράρεται, μπαίνει σε γυάλινο και όχι σε πλαστικό μπουκάλι και σου το προσφέρουν άφθονο χωρίς καμιά επιπλέον χρέωση!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close