Eating News , Εστιατόρια

Πήγαμε και φάγαμε στον Jamie Oliver!

Και σου μεταφέρουμε όλες μας τις εντυπώσεις!

Δημοσιεύτηκε στις 14 Απριλίου 2016

Επιτέλους, το πατήσαμε με το δεξί και ζήσαμε στο έπακρον το  Jamie’s Italian  experience. Ο χώρος, αποτελεί από μόνος του αιτία για να λοξοδρομήσεις από τη συνήθη σου πορεία, αλλά και για να βγάλεις άπειρες selfies μπροστά από τις open plan κουζίνες, το τμήμα αλλαντικών ή πλάι στο rustic μπαράκι του.

Τα πλήρως ενημερωμένα γκαρσόνια στη θέση τους για να μας ενημερώσουν ακόμη και για την τελευταία λεπτομέρεια του μενού, αλλά και πρόθυμα να μας προτείνουν να δοκιμάσουμε τις ικανότητες των επιδέξιων baristas, πίνοντας το κορυφαίο Jamie’s Martini ή την αποπλανητική τους Caipirinha.

 

Τι δοκιμάσαμε...
Για αρχή πήραμε φυσικά την πενταλογία ιταλικών, φρεσκοφουρνιστών ψωμιών, μαζί με ένα εντυπωσιακό σε παρουσίαση πλάτερ τυριών και αλλαντικών, που θα φτάσει και στο δικό σου τραπέζι ανεβασμένο πάνω σε κονσέρβες ντομάτας. Καθότι έχω μια αδυναμία με τα ριζότο, ικανοποίησα το πάθος μου αμέσως, δακτυλοδείχνοντας το ριζότο με στίγματα μαύρης τρούφας, ενώ η συνέχεια γράφτηκε με υπέροχα στο στόμα, με πικάντικα ταλιολίνι μπλεγμένα με τραγανές γαρίδες.

Θεϊκό μπέργκερ!
Τα σχόλια περιττά και για το θεϊκό  burger του Jamie, προικισμένο με πράσινες, σωστές πιπεριές, αλλά ακόμη και για το τρυφέρο ribeye steak, συνοδευμένο με σκορδάτες πατάτες που δεν τις χορταίνεις με τίποτα.

Η μουσική στο χώρο φανταστική, όπως υπέροχο θα βρεις και το εξαίρετο cheesecake του μαγαζιού, που στο εγγυώμαι ότι θα δυσκολευτείς να το μοιραστείς, ακόμη και με τους κολλητούς σου.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close