Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Μεγάλη επιτυχία για το νέο Burger King στη Λεμεσό

Ένα ολοκαίνουριο, εντυπωσιακό εστιατόριο στη λεωφόρο Μακαρίου

Δημοσιεύτηκε στις 22 Απριλίου 2016

Μετά την επιτυχημένη πορεία των εστιατορίων Burger King σε Πάφο, Λάρνακα και Λευκωσία, ήρθε η σειρά της Λεμεσού να φάει πραγματικό burger. Το ολοκαίνουριο, εντυπωσιακό εστιατόριο Burger King στη Λεωφόρο Μακαρίου έχει ήδη ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους κατοίκους της πόλης.

Την εξάπλωση του Βασιλείου προμήνυαν οι υπαίθριες διαφημίσεις σε όλους τους δρόμους της Λεμεσού, καθώς και η διαδυκτιακή καμπάνια που στήθηκε σε social media και διάφορες ιστοσελίδες. Οι Λεμεσιανοί περίμεναν με μεγάλη προσμονή την άφιξη της αγαπημένης τους αλυσίδας δηλώνοντάς το μέσα από εκατοντάδες μηνύματα και posts στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αποτέλεσμα, την ημέρα του opening να σπεύσουν χιλιάδες κόσμου, λάτρεις και γευσιγνώστες των burgers για να δοκιμάσουν και να απολαύσουν τα μοναδικά και λαχταριστά burgers!

Οι δύο άξονες που συμβάλουν στην υπεροχή της ποιότητας των Burger King, και έχουν μείνει αναλλοίωτοι από το 1954, είναι το burger που πλάθεται με 100% βοδινό και η διαδικασία ψησίματός του, αφού κάθε burger φρεσκοψήνεται στη σχάρα (flame grilled).

Οι κάτοικοι της Λεμεσού έχουν πλέον την ευκαρία να απολαύσουν πεντανόστιμα burgers όπως το WHOPPER , το Steakhouse και το BIG KING XXL, το ξεχωριστό Angus XT, αλλά και chicken burgers όπως το TENDERCRISP Chicken και το Grilled Chicken Steakhouse. Από το μενού του βασιλιά δεν λείπουν οι νηστίσιμες επιλογές από burgers και snacks.

Στο εστιατόριο της Λεμεσού εφαρμόστηκε το νέο international design, που πρώτο στην Ευρώπη μας συστήθηκε στο Burger King στη Λευκωσία. Ένα design που η εσωτερική και εξωτερική διακόσμησή του σχεδιάστηκε για να αγκαλιάσει την ξεχωριστή ιστορία του κάθε πελάτη.

Η λογική του Be Your Way, που αντιπροσωπεύει τους ανθρώπους όλων των ηλικιών με καινοτόμες ιδέες και ελεύθερο πνεύμα, πλημμυρίζει σε κάθε γωνιά του εστιατορίου. Το industrial look, η αίσθηση του χειροποίητου με τις «τέλειες ατέλειες», η ζεστασιά του ξύλου, και η θετική ενέργεια του κήπου δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα σε ένα χώρο που οι πελάτες θα μοιράζονται τις εμπειρίες τους. Δε θα μπορούσε να λείπει ο παιδότοπος, σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο για τους μικρούς burger fans, όπου μπορούν να παίξουν και να περάσουν ευχάριστα, ατέλειωτες ώρες. Επίσης, οι επισκέπτες του εστιατορίου θα μπορούν να σταθμεύσουν στο μεγάλο και άνετο χώρο στάθμευσης του Burger King.

Η ομάδα του Burger King δεν άφησε τίποτα στην τύχη, μια και εγγυάται την επιτυχία των εστιατοριών Burger King στην Κύπρο. Την ανάπτυξη και λειτουργία των BURGER KING στην Κύπρο έχει αναλάβει η WOW BURGERS LTD, μια νέα εταιρεία που ιδρύθηκε με στόχο να δώσει στα BURGER KING την παρουσία και το μερίδιο αγοράς που τους αξίζει. Η WOW BURGERS σχετίζεται με τους κύριους μετόχους της PHC Franchised Restaurants Public Ltd, ηγέτη στον τομέα εστίασης στην Κύπρο, αντιπροσωπεύοντας αλυσίδες όπως Pizza Hut, KFC, Taco Bell, Wagamama, Caffe Nero, Hobos Café, Derlicious, κ.α.

Είναι λοιπόν βέβαιο ότι η Κύπρος θα είναι για τα χρόνια που ακολουθούν ένας τόπος όπου…Taste is King!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close