Eating News , Εστιατόρια

Μάθε πότε ανοίγει το Hard Rock Ayia Napa

Το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο ετοιμάζεται πυρετωδώς

Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαΐου 2016

Η επιστροφή του Hard Rock Café στην Κύπρο και οι προετοιμασίες για το άνοιγμά του στην Αγία Νάπα είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγάλα γεγονότα του καλοκαιριού. Το Check In βρέθηκε πρόσφατα στην Αγία Νάπα και είδαμε τις εργασίες που γίνονται σε πυρετώδεις ρυθμούς.

Με δημοσίευμά του σήμερα το In Business News μας λύνει την απορία για το πότε ανοίγει το δημοφιλές και παγκοσμίου φήμης εστιατόριο. Το Hard Rock Café αναμένεται λοιπόν να ανοίξει τις πόρτες του την πρώτη εβδομάδα του Ιούνη.

Ολόχρονη λειτουργία 
Το εστιατόριο του Hard Rock στην Αγία Νάπα θα λειτουργεί ολόχρονα και θα σερβίρει τα γνωστά του παγκοσμίως πιάτα. Το εστιατόριο εκτείνεται σε τρεις ορόφους συνολικών 860 τ.μ, μαζί με roof terrace με θέα στην περιοχή, βρίσκεται στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 13 απέναντι από τη γνωστή κεντρική πλατεία της πόλης.

Μαζί με το εστιατόριο θα λειτουργεί και το γνωστό Rock Shop από όπου θα πωλείται ανάμεσα σε άλλα και η γνωστή μπλούζα με την αναγραφή της Αγίας Νάπας ως είθισται σε κάθε πόλη που υπάρχει Hard Rock Cafe.

Διευκρινίζεται  ότι το Hard Rock Cafe Ayia Napa ανοίγει κάτω από νέα ιδιοκτησία franchise, η οποία δεν συσχετίζεται με το Hard Rock Cafe, το οποίο είχε ανοίξει στη Λευκωσία το 2012. Το νέο franchise αντιπροσωπεύει η Karmia Enterprises Ltd, οι μέτοχοι της οποίας συσχετίζονται με τα εστιατόρια TGI Fridays στην Κύπρο.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close