Eating News , Εστιατόρια

Η "Kantina" έγινε και to go

To κομψό delicatessen της Λευκωσίας με τις υπέροχες γεύσεις και προϊόντα

Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαΐου 2016

Ένα ιδιαίτερο και πολύ εκλεπτυσμένο delicatessen με ποιοτικά προϊόντα  από Αγγλία, Ιταλία και Ισπανία! Στα ράφια του θα βρείτε το διάσημο τυρί Bethmale Chèvre, χειροποίητα τυριά από την Ολλανδία και τη Γαλλία, πολύ καλά ιταλικά αλλαντικά, χειροποίητα, κατεψυγμένα ζυμαρικά με διάφορες γεμίσεις και τρούφες της εταιρείας Tartuflanghe. Μάθε πως τροφοδοτεί και διαλεκτά platters στο διπλανό Silver Star το βράδυ - και τα δύο ανήκουν στον ίδιο ιδιοκτήτη.  
 
Μπορώ να σου πως και άλλα. Αυτό το κομψό κατάστημα είναι ένας παράδεισος γεύσεων. Εκεί θα βρεις πέραν των πιο πάνω φρέσκια pasta και σάλτσες, λάδια, πιπέρια, αλάτι, μουστάρδες, μέλι, σοκολάτες, ελιές όλα προσεκτικά επιλεγμένα καθώς και φρέσκα μανιτάρια εισαγωγής, τοπικά οργανικά λαχανικά, φρέσκο ψωμί και λουλούδια. 
 
 
 
Kantina to go 
Μπορείς να πας εκεί πρωί ή μεσιμέρι για να τσιμπήσεις κάτι νόστιμο. Μπορείς να φας εκεί ή να το πάρεις για το δρόμο. Από την Kantina θα πιεις εξαιρετικό καφέ από το A ΚΧoffee project ή τσάι ζεστό ή κρύο από τα τοπικά οργανικά τσάγια Bion και υπέροχα σάντουιτς με bagel από το Qboo σε διάφορους συνδυασμούς.
 
Σου προτείνω επίσης κρουασάν, pain au chocolat αλλά και κομμάτια από τα ιταλικά γλυκά torta και panforte. Τα Σάββατο σερβίρεται ένα σπέσιαλ πιάτο, σύντομα θα υπάρχουν σαλάτες και wrap, ενώ θα βγουν και τραπεζάκια έξω! 
 
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close