Eating News , Εστιατόρια

"Como": Ένα εστιατόριο που σου μιλάει ιταλικά

Αυθεντικό, μεσογειακό και πραγματικό διαμάντι στην εστίαση!

Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαΐου 2016

Πρωτοκλασάτο εστιατόριο-τρατορία, ιταλικής γαστρονομίας, που ώθησε, μα και που συνεχίζει να ωθεί στους κόλπους του την αφρόκρεμα των λάτρεων της αγαπημένης όλων, κουζίνας. Ιδανικά τοποθετημένο στους ισόγειους χώρους των εμβληματικών δίδυμων πύργων Olympic Residence, σου ανοίγει τις γυάλινές του πόρτες από πολύ νωρίς το πρωί, για να αρωματίσεις το στόμα σου με το χαρμάνι ενός caramel latte macchiato ή με ένα φλιτζάνι από jasmine premium tea, απολαμβάνοντας συνάμα, τη θέα αλλά και τα καλοφτιαγμένα Panini ή μία από τις ποικίλες, value for money προγευματικές προτάσεις του εστιατορίου.

Μετά το shopping therapy στα παραπλήσια upmarket καταστήματα των πύργων, αλλά και μετά τα μακροβούτια με την παρέα σε μια από τις οργανωμένες παραλίες της πόλης, δεδομένα χρεώνεσαι και πάλι, ένα από τα υπέροχα τραπέζια του ντεκ, δοκιμάζεις την best seller, Inasalata Toscana με σπανάκι, εσπεριδοειδή και μανιτάρια πορτομπέλο, αλλά και την αυθεντική, λεπτόφυλλη πίτσα Munteana, ενορχηστρωμένη με αγκινάρες, προσούτο και ρόκα.

 

Η κάρτα χειροποίητων γλυκών θα σε κρατήσει εκεί και για την απογευματινή σου σύναξη με τους αγαπημένους φίλους, με τη χειροποίητη panna cotta με μούρα, το ανεπανάληπτο tiramisu με φρούτα του δάσους και το σοκολατένιο φοντάν, να παίρνουν θέση τόσο στο δικό σου τραπέζι, μα πρωτίστως στο δικό σου ουρανίσκο. Το τραπεζάκι έναντι στο όμορφο μπαράκι και πλάι στον ντυμένο με κόκκινα τουβλάκια, τοίχο του ψηλοτάβανου, εντυπωσιακού ενδοχώρου, ολάκερο δικό σου για να απολαύσεις εκεί το ρομαντικό ή επαγγελματικό σου δείπνο, που απαραίτητα πρέπει να εμπλουτιστεί με ένα ποτήρι δροσερής σαμπάνιας, μιας μαλβαζίας ή ενός αρωματικού prosecco.

 

Εμπιστεύσου χωρίς ενδοιασμό τις δημιουργικές προτάσεις του πολυτάλαντου και χαρισματικού σεφ, Σταύρου Χαραλάμπους και βάλε κι εσύ στο δικό σου πιάτο ένα τρυφερό φιλετάκι πάπιας, ροδισμένο με coulis από coji berries και τρούφα, αλλά και κριτσανιστές ρυζόμπαλες arancini, γεμιστές με υπέροχα ψημένο χταπόδι. Οι θαυμαστές του ριζότο και της σιγοψημένης, γαλλικής πάπιας, αλλά και της μοσχαρίσιας μπριζόλας και του ατμοψημένου, βοτανοευλογημένου ασπρόβλαχου θα μείνουν άκρως ικανοποιημένοι.

 


2+1 λόγοι για να πας

- Για τον υπέροχο by the sea, αίθριό του χώρο, μα πρωτίστως για την πανέμορφη περιρρέουσα ατμόσφαιρα του avant-garde δομημένου ενδοχώρου.

- Γιατί τα αυθεντικά ιταλικά πιάτα του, μα πιότερο οι ευφάνταστες δημιουργίες του καταξιωμένου σεφ Σταύρου Χαραλάμπους, εγγυημένα θα βρουν ως αποδέκτες τους, ακόμη και τους πιο απαιτητικούς σου συνδαιτυμόνες.

- Για το προσεγμένο του σέρβις, τις, άριστης ποιότητας πρώτες ύλες του, μα φυσικά και για τις λογικότατες τιμές του.

Τι να δοκιμάσεις
Οπωσδήποτε δοκίμασε το ψημένο στον ξυλόφουρνο ψωμάκι-δώρημα του σεφ, μαζί με ντιπ από καπνιστή μελιτζάνα, αλλά και με σαλάτα Toscana ή φιλετάκια πάπιας με coulis από goji berries και τρούφα. Οι πίτσες munteana και florentina, θα κερδίσουν και το δικό σου ουρανίσκο, ενώ το ριζότο με σιγοψημένη πάπια, η τρυφερή μοσχαρίσια μπριζόλα συνοδευμένη από πουρέ και ο ασπρόβλαχος ατμού με ζωντανά στο στόμα λαχανικά, δεν πρέπει να αγνοηθούν. Τέλος υποδέξου σε ψηλό, κολονάτο ποτήρι, εξαίρετο τιραμισού με φρούτα του δάσους.

Μενού

Ορεκτικά               €6.50-€10

Κυρίως                   €11-€65

Επιδόρπιο              €1.70-€5

Κρασί (750 ml)      €16-€3300

Κρασί σε ποτήρι    €4.70-€4.90

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close