Μουσική

Οι 23+1 συναυλίες του Ιούνη

Συναυλιακό αποδεικνύεται το φετινό καλοκαίρι

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐου 2016

Πολλές, μικρές και μεγάλες, κοντά ή μακριά μας, με γνωστά και αναγνωρισμένα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής και όχι μόνο, οι συναυλίες αυτόν τον Ιούνιο, θα μας βάλουν σε mood "συναυλιακού καλοκαιριού"!

 

Κρόκες live
Οι ΚΡΟΚΕΣ, ένα από τα πρώτα ελληνόφωνα ροκ συγκροτήματα του νησιού, αποτελούμενο από τους Μάριο Ηλία (φωνή, κιθάρα, φυσαρμόνικα), Σπύρο Κυριακίδη (ντραμς), Κυριάκο Χριστοδουλίδη (κιθάρες), και Παναγιώτη Ασιήκκη (μπάσο) ετοιμάζουν ακόμη μια εμφάνιση. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1997 και έκτοτε έχει δημιουργήσει τρεις ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές, έχουν κάνει αρκετά live, ενώ τυγχάνουν εκτίμησης από ουκ ολίγο κόσμο, τόσο από σκληροπυρηνικούς ροκάδες όσο και από κόσμο που έχει πιο soft ακούσματα. 
Η εμφάνιση τους θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 2 Ιουνίου και ώρα 21.30, στο Wizard Rock Bar στη Λευκωσία.

 

 

Έλενα Χατζηαυξέντη
Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια και ηθοποιός, Έλενα Χατζηαυξέντη, έρχεται από το Λονδίνο για μία και μοναδική συναυλία στη Λάρνακα, αφιερωμένη σε όλους αυτούς που έδωσαν ή δίνουν μάχη για τη ζωή. Η συναυλία “…από ψυχής…”, είναι ένας ύμνος στη ζωή. Ένας ύμνος για την αγάπη, την πίστη, τον αγώνα και την ελπίδα. Μελωδίες αγαπημένων συνθετών, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Κώστας Γιαννίδης και ο Μιχάλης Σουγιούλ μαζί με ποιήματα και σκέψεις, συνθέτουν ένα μουσικό ταξίδι για τα λάθη μας, την ομορφιά μας, τους φόβους μας, την αγάπη μας αλλά και τις απέραντες δυνατότητες μας.
Παρασκευή 3 Ιουνίου, Πατίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας, 20.30. Πληρ. 99188820.

 

Κίτρινα Ποδήλατα
Το αγαπημένο ροκ συγκρότημα έρχεται για πρώτη φορά στην Αξιοθέα, μετά την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ «Κίτρινα Ποδήλατα – the acoustic project», για μια μοναδική συναυλία, την Παρασκευή 3 Ιουνίου, στο πλαίσιο της πετυχημένης ακουστικής του περιοδείας «με δυο κιθάρες...». Οι δύο δημιουργοί, Αλέξανδρος και Γιώργος Παντελιάς, «μεταφράζουν» μουσικά τις μελωδίες και τα δυνατά μηνύματα των τραγουδιών τους σε έναν αμιγώς ακουστικό κιθαριστικό ήχο και καλούν τους φίλους τους σε μια ξεχωριστή συνάντηση. Με έντονη διάθεση να αποδείξουν για άλλη μια φορά πως η εσωτερική δύναμη και το νόημα των τραγουδιών μπορεί να αποκτήσει ιδιαίτερη αξία πάνω στις χορδές από δυο κιθάρες... Στην Αξιοθέα λοιπόν «με δυο κιθάρες…» τα Κίτρινα Ποδήλατα στοιχηματίζουν να μας ξεσηκώσουν με δυναμισμό που πηγάζει απ' την ψυχή, με ρυθμό που δυναμώνει στα χέρια που ενώνονται και με αρμονίες που «ανοίγουν» στις φωνές της παρέας που ακούγονται σαν μία...
Περισσότερα... 

 

Γιάννης Χαρούλης
Μετά από ένα χειμώνα απουσίας από τη συναυλιακή σκηνή για την προετοιμασία της νέας του δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει σύντομα, ο Γιάννης Χαρούλης θα βρεθεί στην Κύπρο για δύο συναυλίες την Παρασκευή 3 Ιουνίου, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας, στη Λευκωσία και την Κυριακή 5 Ιουνίου στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, στη Λεμεσό.
Ο αγαπημένος Γιάννης Χαρούλης, που αναγνωρίζεται πια για την αυθεντική και ειλικρινή του στάση απέναντι στη μουσική του και τον κόσμο, υπόσχεται και φέτος να μας ταξιδέψει σε άλλους τόπους και άλλες εποχές, από το χθες μέχρι το σήμερα.
Περισσότερα...

 

Μπλε Unplugged
Η Golden Cube Productions παρουσιάζει το συγκρότημα ''Μλπε'' από την Ελλάδα. Ετοιμαστείτε να απολαύσετε ζωντανά την Τζώρτζια να ερμηνεύει με διαφορετικό τρόπο τις γνωστές επιτυχίες των ΜΠΛΕ μαζί με τον Πάνο Παπάζογλου στην κιθάρα και τον Γιώργο Παπαποστόλου (συνθέτη του συγκροτήματος) στα πνευστά, σε μια ιδιαίτερη unplugged συναυλία.
Παρασκευή 3 Ιουνίου, Savino Live, Λάρνακα, 22.30, €12. Πληρ. 99553771.
Σάββατο 4 Ιουνίου, Μουσική Σκηνή Εξάντας, Λευκωσία, 22.30. Πληρ. 97770787.

 

Γιώργος Σαμπάνης
To Re.buke Beach Bar, παρουσιάζει τον Γιώργο Σαμπάνη , σ’ ένα δυνατό live! Την Παρασκευή 3 Ιουνίου στο Re.buke Lounge (και στις 4 Ιουνίου στο Άνω Πόλις στην Πάφο), ο αγαπημένος καλλιτέχνης , για μια μοναδική μουσική βραδιά που θα σας απογειώσει. Ο Γιώργος Σαμπάνης, αποδεδειγμένα αποτελεί έναν από τους πιο πετυχημένους καλλιτέχνες της νέας γενιάς. Πέραν από αξιόλογος τραγουδιστής, είναι και σπουδαίος μουσικοσυνθέτης.
Τα τραγούδια του έχουν σχεδόν πάντα την υπογραφή του και γίνονται αμέσως όλα επιτυχίες.
Περισσότερα...
 

Μαρινέλλα & Αντώνης Ρέμος
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους θα συναντηθούν στη σκηνή. Που θα ενώσουν τις φωνές τους, το συναίσθημά τους και την δυναμική τους για να μας ξεναγήσουν στον κόσμο της μουσικής, με έναν μοναδικό τρόπο. Με όπλα τα αγαπημένα τους τραγούδια, την αγάπη τους για την μουσική και τις μοναδικές τους φωνές. Μιλάμε βέβαια για την ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ, την μεγαλύτερη Ελληνίδα ερμηνεύτρια και για τον ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟ, τον σημαντικότερο λαϊκό τραγουδιστή της γενιάς του. 
Λάρνακα: Σάββατο 4 Ιουνίου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας & Λευκωσία: Κυριακή 5 Ιουνίου & Δευτέρα 6 Ιουνίου, Αμφιθέατρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου (Σχολή Τυφλών). Εισιτήρια διατίθενται στο www.tickethour.com.cy.
Περισσότερα...

 

Ο Βάσος Αργυρίδης παρουσιάζει τη Νένα Βενετσάνου
Η Νένα Βενετσάνου είναι μια από τις μεγαλύτερες φωνές της εποχής μας. Ανήκει στην πρώτη κατηγορία των Ελλήνων τραγουδιστών με διεθνή καριέρα και με εξαιρετικές ερμηνείες, ανυπέρβλητης εκφραστικής κομψότητας. Προικισμένη με μια σπάνια φωνή, εμπλούτισε το ελληνικό τραγούδι και συνέβαλε στην διεθνή αναγνώριση του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού με τις εκλεπτισμένες ερμηνείες της και την δισκογραφία της. Με τον Κύπριο συνθέτη Βάσο Αργυρίδη έχουν μια μακροχρόνια συνεργασία, με σημαντικές συναυλίες στην Κύπρο και κυρίως στο εξωτερικό. Η Νένα Βενετσάνου έχει ερμηνεύσει τραγούδια του Βάσου Αργυρίδη σε συναυλίες στη Μόσχα, την Αγία Πετρούπολη, το Κίεβο και το Λονδίνο με μεγάλες συμφωνικές ορχήστρες, ενώ οι δύο καλλιτέχνες είχαν παρουσιαστεί μαζί και σε συναυλίες στην Κύπρο.
Στην Κύπρο θα εμφανιστεί το Σάββατο 4 Ιουνίου στη μουσική σκηνή ΕΝΑΛΛΑΞ στη Λευκωσία (21:30, τηλ. 22430121) και την Κυριακή 5 Ιουνίου στη μουσική σκηνή ΚΥΚΛΟΣ στη Λεμεσό (21:00, τηλ. 25107230), μαζί με δύο σπουδαίους κύπριους μουσικούς, τον Κώστα Χαλλούμα στο κοντραμπάσο και το Βάσο Αργυρίδη στο πιάνο και τη μουσική επιμέλεια.

 

Σάκης Ρουβάς
Το Breeze Summer Club, παρουσιάζει τον κορυφαίο star Σάκη Ρουβά σε ένα εκρηκτικό Live performance την Κυριακή 5 Ιουνίου στο πρώτο iLove Greek Sundays party!
Ώρα Έναρξης 22:00 το βράδυ.
Περισσότερα...

 

Νατάσσα Μποφίλιου
Ύστερα από τις sold out παραστάσεις του χειμώνα που συζητήθηκαν όσο λίγες στην Αθήνα, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος ταξιδεύουν με την ξεχωριστή «Βαβέλ» τους στην Κύπρο!
Την Τετάρτη 8 Ιουνίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού, στις 21.00 θα συστήσουν τα νέα τραγούδια του ομώνυμου δίσκου στους χιλιάδες θαυμαστές τους αλλά θα παρουσιάσουν και όλες οι μεγάλες επιτυχίες της πορείας τους καθώς και σοφά επιλεγμένες διασκευές σπουδαίων τραγουδιών, δημιουργώντας συνειρμικά μικρές θεματικές ενότητες, σε ένα πρόγραμμα που έκλεψε καθολικά τις εντυπώσεις κοινού και κριτικών την σεζόν που μας πέρασε.
Περισσότερα...

 

Φοίβος Δεληβοριάς & Λωποδύτες
Ο Φοίβος Δεληβοριάς, ύστερα από μία σειρά πολύ επιτυχημένων παραστάσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έρχεται στην Κύπρο με καινούργιο δίσκο στις αποσκευές του, και γίνεται αντικείμενο επίθεσης από «Λωποδύτες»!
Η αγαπητή κυπριακή μπάντα τον προσκαλεί, διασκευάζει τα τραγούδια του και ταξιδεύουν μαζί την Παρασκευή 10 Ιουνίου στο Ravens Music Hall στη Λεμεσό. Όχι μόνο για το κέφι και την ποίησή τους, αλλά και γιατί, ό,τι δεν θα πάρει ο βοριάς θα το πάρουν οι λωποδύτες!
Παρασκευή 10 Ιουνίου, Ravens Music Hall, Λεμεσός, 22.00, €15. Πληρ. 99614100.
Σάββατο 11 Ιουνίου, Εξάντας μουσική Σκηνή, Λευκωσία, 22.30, €15. Πληρ. 97770787.
Κυριακή 12 Ιουνίου, Πρώτη Σταγόνα, Πάνω Λευκαρα, 21.00. Πληρ. 24323235.

 

Κωστής Μαραβέγιας
Ο Κωστής Μαραβέγιας θα βρίσκεται στην Κύπρο στις 11 Ιουνίου για μια μοναδική συναυλία κάτω απ’ τ’ αστέρια με ελεύθερη είσοδο. Το Starlight Music Night διοργανώνεται από το Andrey & Julia Dashin’s Foundation με την ευκαιρία συμπλήρωσης δύο χρόνων λειτουργίας του. Τη συναυλία θα ανοίξει το εξαιρετικό Σύνολο Χάλκινων Πνευστών της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου, υπό την καθοδήγηση του Gareth Griffiths και την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιώργου Κουντούρη. Θα ακολουθήσουν οι gipsy swing ήχοι των Gadjo Dilo, που με τη σειρά τους θα δώσουν τη σκυτάλη στο folk rock καλλιτέχνη Κωστή Μαραβέγια και την μπάντα του. Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει γίνει συνώνυμο με τις ξέφρενες, γεμάτες ενέργεια, εμφανίσεις του. Βραδιές γεμάτες καλοκαιρινή ξενοιασιά, χαρούμενη διάθεση, μουσική, τραγούδι και χορό. Ραντεβού, λοιπόν, το Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016, στο Σκαλί Αγλαντζιάς στη Λευκωσία, στις 20:30, για να γίνουμε όλοι μια κεφάτη παρέα και να τραγουδήσουμε τα παλιά αγαπημένα αλλά και τα καινούρια κομμάτια, από το νέο άλμπουμ του Κωστή Μαραβέγια «ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ».
Περισσότερα...

 

Χρήστος Θηβαίος
Ο Χρήστος Θηβαίος για μία αξέχαστη βραδιά στην Αγία Νάπα, με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και καινούρια τραγούδια σε πρώτη παρουσίαση. Τραγουδοποιός σπάνιας ευαισθησίας και ερμηνευτής υψηλών επιδόσεων ο Χρήστος Θηβαίος διαλέγει τα αγαπημένα του τραγούδια από την 20χρονη πορεία του στη μουσική αλλά και άλλα που έχει αγαπήσει, από εκλεκτούς συναδέλφους του. Ταυτόχρονα παρουσιάζει και νέα τραγούδια από τον δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζει αυτό τον καιρό, με τίτλο «Σιδερένιο Νησί». Ο Χρήστος Θηβαίος μετά από περισσότερες από 200 παραστάσεις του εξαιρετικά επιτυχημένου «Εννιά και Πέντε» μαζί με το Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Οδυσσέα Ιωάννου, μαζεύει την μπάντα των «Πέτρινων Κήπων» και επισκέπτεται τη δευτερη πατρίδα του, την Κύπρο. Μαζί του οι Μάξιμος Δράκος (πιάνο), το Γιάννης Αγγελόπουλος (τύμπανα) και Πέτρος Βαρθακούρης. Ηχοληψία Νίκος Λάγος.
Σάββατο 11 Ιουνίου, Aloft Music Bar, Αγία Νάπα, 22.00, €18 (προπώληση). Πληρ. 99637831.

 

Αλκίνοος Ιωαννίδης
Με αποσκευή μια «Μικρή βαλίτσα», γεμάτη από παλιά και νέα τραγούδια, καθώς και διασκευές, ο Αλκίνοος και οι μουσικοί συνοδοιπόροι του ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2014 ένα ταξίδι που συνεχίζεται μέχρι σήμερα.​ Φέτος, μετά από ένα χειμώνα με εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και την Αυστραλία τον Φεβρουάριο, ξεκινούν για μια καινούρια eυρωπαϊκή περιοδεία που κλείνει στην Κύπρο με τέσσερις συναυλίες. Οι συναυλίες θα δοθούν ως εξής: 11 Ιουνίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός, 12 Ιουνίου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας14 & 15 Ιουνίου, Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία.
Περισσότερα...

 

Πέγκυ Ζήνα
Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα το Σάββατο 11 Ιουνίου στο Studio Arena στη Λευκωσία.
Τιμές 1) pre sale με ποτό στο bar 20 εύρω. 2) pre sale ψηλά τραπεζάκια 30 εύρω ανα άτομο (κάθε 5 άτομα 1 δωρεάν συνήθης φιάλη ουίσκι ή βότκα. 3) pre sale χαμηλά τραπέζια 40 εύρω ανα άτομο (κάθε 5 άτομα 1 δωρεάν φιάλη ουίσκι ή βότκα). Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 99629272.
Θα εμφαιστεί ακόμα το Σάββατο 25 Ιουνίου, στο Μακρόνησος beach στην Αγία Νάπα. Εισιτήρια προπωλούνται προς €20 (Αρένα). Περισσότερες πληροφορίες στο 97722150.

 

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Κότσιρας
Ο χειμώνας που πέρασε τους βρήκε πάλι μαζί στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, σε μία συνάντηση - έκπληξη, όπου στο δεύτερο μέρος του προγράμματός τους πρωταγωνιστούσαν οι ‘Παραγγελιές’ του κοινού. Εκεί ζητήθηκαν και ακούστηκαν, μεταξύ άλλων, πολυαγαπημένα τραγούδια των Γούναρη, Μπιθικώτση, Πλέσσα, Φίλιππου Νικολάου, Πάριου, Σαββόπουλου, Λοΐζου κ.ά. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και αυθόρμητη, έτσι, φέτος το καλοκαίρι, οι δυο τους θα μοιραστούν μαζί μας, για τη Θεραπευτική Κοινότητα ‘Αγία Σκέπη’, τα τραγούδια εκείνα που το κοινό με την ψήφο του έδειξε ότι αγαπά και χαίρεται να ακούει! Και φυσικά, τραγούδια καινούργια και παλιά από τα πλούσια και αγαπημένα τους ρεπερτόρια και τις δημιουργικές τους διασκευές.
Πέμπτη 16 Ιουνίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 21.00, €20. Πληρ. 99059257.
Παρασκευή 17 Ιουνίου, Δημοτικό Κηποθέατρο, Λεμεσός, 20.30, €15 & €20. Πληρ. 25582268, 25343458.

 

Locomondo
Αν έχεις διάθεση για πάρτι, για χορό, για ξεφάντωμα και για χύμα κατάσταση που θα σε κάνει να χαλαρώσεις από κάθε έγνοια, βάλε στο πρόγραμμα την επόμενη κάθοδο του δημοφιλούς ελληνικού γκρουπ των ρέγγε, σκα και λάτιν ρυθμών!
Οι Locomondo, η αγαπημένη μπάντα, έρχεται για μια συναυλία στο Guaba Beach Bar, στη Λεμεσό στις 18 Ιουνίου, για ένα βράδυ γεμάτο μουσική, χορό και θετικά vibes.
Η συναυλία ξεκινά στις 19:00 και η είσοδος είναι 10 ευρώ με ένα πότο.
Παρασκευή 17 Ιουνίου, Λιμανάκι Αγίας Νάπας, στο πλαίσιο του Ayia Napa Youth Festival. Έναρξη˸ 19˸00. 
Περισσότερα...

 

Γιώργος Τσαλίκης
Ο Ελλαδίτης καλλιτέχνης, επιστρέφει στο νησί μας για άλλη μία εκρηκτική εμφάνιση, αυτή τη φορά στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Νεολαίας Αγίας Νάπας, που θα πραγματοποιηθούν μάλιστα το τριήμερο του Κατακλυσμού.
Σάββατο 18 Ιουνίου, Λιμανάκι Αγίας Νάπας. Πληρ. 70000408.
 

Γιώργος Μαργαρίτης & Ραλλία Χρηστίδου
Όταν η λαϊκή, δωρική φωνή του Γιώργου Μαργαρίτη συναντά την αισθαντική, φωνή της Ραλλίας Χρηστίδου, τότε η έκπληξη καραδοκεί!
Με πρωταγωνιστή το καλό λαϊκό τραγούδι, σε ένα αληθινό, αυθεντικό πρόγραμμα με τραγούδια της προσωπικής τους διαδρομής αλλά και ωραία τραγούδια άλλων συνθετών που αγαπούν να ερμηνεύουν.
Στην Κύπρο έρχονται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον Κατακλυσμό Αγίας Νάπας.
Κυριακή 19 Ιουνίου, Λιμανάκι Αγίας Νάπας. Πληρ. 70000408.
 

 

Γιώργος Μαζωνάκης
Την Κυριακή 19 Ιουνίου κάνουμε κατακλυσμό με τον Γιώργο Μαζωνάκη σε μια μοναδική βραδιά, για πρώτη φορά στο Makronissos Beach Bar στην Αγία Νάπα με ολόκληρο το επιτελείο του. Μαζί του η Μαλού. Χορηγός επικοινωνίας ο Super FM.
Κυριακή 19 Ιουνίου, Makronissos Beach Club, Αγία Νάπα, 22.00. Πληρ. 97722150.

 

Έλλη Κοκκίνου
Η Ελλαδίτισσα τραγουδίστρια έρχεται Κύπρο  στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον Κατακλυσμό Αγίας Νάπας.
Δευτέρα 20 Ιουνίου, Λιμανάκι Αγίας Νάπας, 21.00. Πληρ. 70000408.

 


Άλκηστις Πρωτοψάλτη
Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη ενώνει τις δυνάμεις της με το "Ιδρυμα Σοφία για τα Παιδιά" και δίνει 2 μαγικές παραστάσεις, στις 24 Ιουνίου στο Κούριο Λεμεσού και στις 26 Ιουνίου στο Σκαλί Αγλαντζιάς στη Λευκωσία.
Στις νέες της συναυλίες η Πρωτοψάλτη καλεί το κοινό σε ένα μελωδικό ταξίδι από το χθες στο σήμερα καθώς η αγαπημένη τραγουδίστρια θα επιχειρήσει να γεφυρώσει μελωδικά το τότε και το τώρα, παρουσιάζοντας τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της και όχι μόνο, διασταυρώνοντας τη φωνή της με τον υπέροχο ήχο των μαντολίνων.
Περισσότερα...

 

Θαλασσινός - Βελεσιώτου - Ευρυδίκη
Από την Κερύνεια ως τα διόδια. Ένα οδοιπορικό με τραγούδια και ποιήματα του κύπριου δημιουργού της διασποράς Πόλυ Κυριάκου.
8 φωνές. 6 ερμηνεύτριες και 2 ερμηνευτές δίνουν το παρών τους στις 24 Ιουνίου στο Σκαλί Αγλατζιάς στη Λευκωσία για να ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια σε στίχους του Κύπριου δημιουργού της Αμερικής Πόλυ Κυριάκου σε μια πρώτη παρουσίαση της δουλειάς του στην Κύπρο: Ο Παντελής Θαλασσινός, η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Ευρυδίκη, η Αρετή Κετιμέ, η Ελεάννα Ζεγκίνογλου, η Ευτυχία Μητρίτσα, η Άννα Χρυσάνθου και ο Μάρκος Γιώργατσος. Επίσης, Κύπριοι ηθοποιοί θα απαγγείλουν ποιήματα του.
Παρασκευή 24 Ιουνίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 20.30. Πληρ. www.tickethour.com.cy 77777040.

 

Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας
Το Nicosia DOWNTOWN Live παρουσιάζει τη μεγάλη συνάντηση των Σωκράτη Μάλαμα και Θανάση Παπακωνσταντίνου, η οποία αναμένεται σαφώς να φέρει στο μυαλό σκηνές και θύμησες από προηγούμενα χρόνια, αφού, εκτός από τη δισκογραφία, πολλές φορές τους έχουμε απολαύσει και επί σκηνής να ερμηνεύουν και να συγκινούν. Μαζί τους θα είναι και η σπουδαία Ματούλα Ζαμάνη.
Γήπεδο Ορφέα, Λευκωσία. Παρ 24 Ιουν, 19.00. Πληρ. 99 810011.

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close