Eating News , Εστιατόρια

Αυτό το καλοκαίρι κολυμπάμε στη Λευκωσία

Το Sorrento θα γίνει ο απόλυτος καλοκαιρινός μας προορισμός!

Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουνίου 2016

Ο κατακλυσμός καλοκαιρινών selfie και velfie στα social media δεν σταματά να σας θυμίζει ότι το καλοκαίρι στη Λευκωσία είναι ο χειρότερός σας εφιάλτης που λόγω ρουτίνας και δουλειάς γίνεται πραγματικότητα;
 
Μη νοιάζεστε! Το Hilton Park Nicosia μερίμνησε για εσάς και σας προτείνει ανεπιφύλακτα να επισκεφτείτε την όαση του Sorrento Pool Bar & Grill που κρύβει στις εγκαταστάσεις του και θα λειτουργεί επτά μέρες την εβδομάδα από τις 10:00 πμ. μέχρι τις 18:00 μμ. κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου!
 
Αφήστε πίσω σας το άγχος και την ένταση της καθημερινότητας! Κολυμπήστε σε καταγάλανα νερά καταμεσής της πόλης και χαλαρώστε μακριά από το τρίπτυχο ρακέτες, άμμος, φασαρία!
 
Με πρόθυμο προσωπικό, καθαρές εγκαταστάσεις, άνετες ξαπλώστρες, pool bar, προσεγμένη μουσική, καταπράσινους κήπους με φοινικόδεντρα και λευκή διακόσμηση που εναρμονίζεται τέλεια με τον χώρο, το Sorrento παραπέμπει σε εξωτικό νησί!
 
 
Δροσιστείτε με τα γνωστά signature cocktails μας και αν πεινάσετε μετά το κολύμπι, μη διστάσετε να δοκιμάσετε τα λαχταριστά, βραβευμένα πιάτα των chef του ξενοδοχείου. Πιάτα που συνδυάζουν κλασικές και εναλλακτικές γεύσεις σε μοντέρνα, ποιοτική εκδοχή που σίγουρα θα ξετρελάνουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
 
Δελεαστήκατε αλλά δεν ξέρετε αν αυτή είναι η ιδανική λύση για μια οικογενειακή εξόρμηση; Μα φυσικά και είναι! Εκτός από την παιδική πισίνα και την επιτήρηση ναυαγοσώστη που προσφέρει το ξενοδοχείο, φέτος πρωτοπορεί με τη δημιουργία του Kids' Playing Area που θα προσφέρει ένα είδος δημιουργικής απασχόλησης στους μικρούς επισκέπτες!
 
 
Κακομάθετε λοιπόν λίγο τον εαυτό σας δίνοντάς του την ευκαιρία να απολαύσει ξέγνοιαστες οικογενειακές, φιλικές ή ακόμη και μοναχικές αποδράσεις δροσιάς στην τεραστίων διαστάσεων πισίνα μας σε σχήμα blue lagoon. Αναζωογονείστε το σώμα και το πνεύμα σας στην ίσως πιο glamorous ατμόσφαιρα που προσφέρει η πρωτεύουσα!
 
To Sorrento Bar & Grill του Hilton Park Nicosia θα αποτελέσει το hot spot της πόλης αυτό το καλοκαίρι αφού υπόσχεται να δώσει νόημα στο καλοκαίρι μας!
 
Είστε έτοιμοι να κακομάθετε τον εαυτό σας;

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close