Εστιατόρια

Πρώτη επίσκεψη στο "The Steak House"

Ο Μιχάλης Χρυσοστόμου δοκίμασεστέικ σβησμένο με μπράντι και μας γράφει τις εντυπώσεις του

Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουνίου 2016

Ένα εστιατόριο που ειδικεύεται στα αμερικανικά steaks (Premium Flambé and Grill) άνοιξε στην περιοχή του Παλιού Λιμανιού Λεμεσού προσφέροντας υψηλού επιπέδου πιάτα για όλα τα γούστα. Σε ένα χώρο υπερυψωμένο πάνω από τη θάλασσα όπου μαζί με τη minimal διακόσμηση και την περιμετρική γυάλινη τζαμαρία, σου προσφέρει μια καταπληκτική θέα του παραλιακού μετώπου της Λεμεσού.

Μπορείς να αρχίσεις το φαγητό σου διαλέγοντας κάποιο ορεκτικό από το μενού. Εμείς ξεχωρίσαμε το βασιλικό κάβουρα πανέ με τη σπιτική συνταγή του εστιατορίου, ο οποίος σερβίρεται με σάλτσα ταρτάρ (€14) και τα φρέσκα μανιτάρια γεμιστά με διάφορα τυριά,τηγανισμένα και σερβιρισμένα με σάλτσα ντομάτας και βασιλικού (€9.50). Ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα πρόταση η 'The Steak House Salad' από ολόφρεσκα μαρούλια με μαριναρισμένες λωρίδες βοδινού φιλέτου, πορτοκάλι, σουσάμι, χρωματιστές πιπεριές, κάσιους και ντρέσινγκ από μέλι και πιπερόριζα (€17).

 

Στο 'The Steak House' δίνουν βάση στην τέχνη του ψησίματος, επιλέγουν πολύ προσεκτικά τα steaks που σερβίρουν, για καλύτερη ποιότητα. Το εκπαιδευμένο προσωπικό θα φροντίσει να σου παρουσιάσει τα είδη steaks που προσφέρει ο χώρος αναλύοντάς σου την προέλευση των κρεάτων και τους τρόπους ψησίματος. Πολύ καλή επίδοση είχε το 'The Steak House Special' (€29), σβησμένο με μπράντι και σάλτσα από μανιτάρια και φρέσκια κρέμα. Σερβίρεται με λαχανικά ατμού και ένα συνοδευτικό της επιλογής σου, που σε συμβουλεύω να το ζητήσεις με τραγανιστές λωρίδες κολοκύθας.

Αν είσαι από τους απαιτητικούς λάτρεις του κρέατος δοκίμασε το WAGUN (Ιαπωνικό Μοσχάρι) που θεωρείται ο Βασιλιάς του κρέατος, αφού οι συνθήκες ανατροφής του μοσχαριού είναι ξεχωριστές, συνοδευμένο από αστακό ή γαρίδες (€85).

Αξίζει να αναφέρω πως το εστιατόριο βρίσκεται σε όροφο και οι κτιριακές εγκαταστάσεις εξασφαλίζουν τις προδιαγραφές προσβασιμότητας για άτομα με κινητικές δυσκολίες, με ράμπα ή ανελκυστήρα.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close