Eating News , Εστιατόρια

Νεο μενού στο "Jimmy’s Kitchen"

Η βεράντα άνοιξε και ο σεφ του μαγαζιού μας προτείνει πιάτα εποχής

Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουνίου 2016

Το Jimmy's Kitchen στην Έγκωμη ντύθηκε καλοκαιρινά! Τα τραπεζάκια βγήκαν έξω, η βεράντα άνοιξε και το μενού προτείνει νέες καλοκαιρινές γεύσεις που θα σας δροσίσουν ευχάριστα.

Στις σαλάτες του εστιατορίου έχουν προστεθεί η σαλάτα με καρπούζι, φέτα και ρόκα όπως και η αγαπημένη κρητική σαλάτα ντάκος με ελιές κάπαρη και παξιμάδι.

 

 

Στα πρώτα πιάτα δοκιμάστε τα λαχταριστά μύδια μαγειρεμένα με λευκό κρασί, κρεμμύδια και λίγο σκόρδο ενώ για κυρίως πιάτο οι νέες καλοκαιρινές προτάσεις περιλαμβάνουν λιγκουΐνι με πέστο και ντοματίνια, ριζότο με γαρίδες και λάιμ, λαχταριστό rib-eye steak, αλλά και ένα εξωτικό κοτόπουλο μαγειρεμένο με μουστάρδα, αβοκάντο και μαρούλι.

Για τους λάτρεις των γλυκών εκτός από το δημοφιλές signature millefeuille του Jimmy, o Chef προτείνει μια ολοκαίνουργια δημιουργία από ανοικτή μηλόπιτα με παγωτό φρεσκοφτιαγμένη με αγάπη στην κουζίνα μας.

Για δροσερές καλοκαιρινές βραδιές, αλλά και για γρήγορο σπιτικό φαγητό τα μεσημέρια ο οικοδεσπότης του Jimmy's Kitchen σας περιμένει να δοκιμάσετε τις νέες καλοκαιρινές του δημιουργίες.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close