Εστιατόρια

Τα Βαρελάδικα, βγάζουν τραπεζάκια έξω!

Η πιο γραφική αυλή της πρωτεύουσας ανοίγει σήμερατις πόρτες της!

Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιουνίου 2016

Για πρώτη φορά, η αγαπημένη ταβέρνα Τα Βαρελάδικα μας υποδέχεται στην ειδικά διαμορφωμένη αυλή της που φτιάχτηκε με πολλή αγάπη και μεράκι για να χαλαρώνετε τις καλοκαιρινές σας νύχτες με κρασάκι και ωραία παρέα.

Η μυρωδιά του γιασεμιού σε συνδυασμό με τη γραφική αυλή και το υπέροχο καλομαγειρεμένο φαγητό, θα είναι μια εμπειρία που θα συζητηθεί πολύ φέτος το καλοκαίρι!

Το γαστρονομικό ταξίδι ξεκινά από την Κύπρο και φτάνει μέχρι την Κρήτη φέρνοντας στο τραπέζι μας ξεχασμένες συνταγές της γιαγιάς.

Φρεσκοψημένο ψωμί και λαχταριστή μυζήθρα Χανίων που μυρίζει χωριό, συνοδεύει κάποια απο τα πιάτα που θα γευτούμαι. Εκτός από τον προτεινόμενο μεζέ, θα σερβίρεται ποικιλία από πιατάκια τα οποία θα προσαρμόζονται στα μέτρα μας. Για τους λάτρεις του κρέατος, θα σερβίρεται μεγάλη ποικιλία κρεατικών στα κάρβουνα.

Τέλος φρέσκα φρούτα, σπιτίκο γλυκό και δροσερά ποτά θα μας κρατούν συντροφιά υπό τους ήχους των ιδιαίτερων μουσικών επιλογών.

Και όλα αυτά από σήμερα Τετάρτη 8 Ιουνίου, οπόταν η αυλή της Λακατάμιας ανοίγει τις πόρτες της, υποσχόμενη ένα καλοκαίρι γεμάτο γευστικές και όχι μόνο εμπειρίες που πρέπει να ζήσουμε παρέα...

Info: Η αυλή θα είναι ανοικτή καθημερινά (εκτός Κυριακής) 19.00-01.00 για φαγητό και ποτό. Τις ημέρες που θα υπάρχουν σημαντικά αθλητικά γεγονότα (Euro, Ολυμπιακοί αγώνες, Μουντομπάσκετ, προκριματικά Champion's league) θα υπάρχει ζωντανή μετάδοση των αγώνων, με projector και τηλεοράσεις, σε ειδικα διαμορφωμένο τμήμα της αυλής!

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close