16 June 2016
Eating News , Εστιατόρια

Το "Μάλαμα" κάνει πάρτι

Το πρώτο ελληνικό φαγοπωτείον στη Λεμεσό έχει επίσημα εγκαίνια

Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουνίου 2016

Άνοιξε αρχές της χρονιάς και αποτέλεσε άλλη μία επιλογή για φαγητό και ποτό στην καρδιά της παλιάς πόλης της Λεμεσού. Μετά από τους πρώτους μήνες λειτουργίας του το μοναδικό ελληνικό φαγοποτείον της Λεμεσού το γιορτάζει και κάνει ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους του με αφορμή την επίσημη λειτουργία του.

Το μεγάλο πάρτι θα πραγματοποιηθεί σήμερα από τις 20.30 μέχρι αργά το βράδι και ο Dj Vinii θα παίξει μουσική για τη διασκέδασή μας. Το πάρτι έχει ένα ιδιαίτερο κόνσεπτ αφού μας καλεί 'να ζήσουμε ελληνικά και να νιώσουμε αλανιάρηδες θεοί για λίγο' στο… μαλαματένιο τους event για το επίσημο άνοιγμα του εστιατορίου.

Ο δικός μας συνεργάτης Νεόφυτος Αριστείδου το επισκέφτηκε όταν πρωτοάνοιξε και μας μετέφερε τις εντυπώσεις του από το καινούργιο μαγαζί της Λεμεσού.

Σε έναν άνετο λοιπόν χώρο με εσωτερική αυλή και φωτισμένο σιντριβάνι, θα δοκιμάσεις την παραδοσιακή αυθεντική ελληνική κουζίνα. Φαγητά σχάρας, μαγειρευτά αλλά και φαγητά τα οποία ψήνονται και τελειώνουν στον παραδοσιακό ξυλόφουρνο.

Το μαγαζί διαθέτει δική του κάβα με μεγάλη ποικιλία κρασιών


Το Μάλαμα είναι ανοικτό καθημερινά από το μεσημέρι, με πολλές επιλογές για μεσημεριανό, αλλά και τα βράδια με επιλογές από ελληνικές μεζεδολιχουδιές, τις οποίες συνοδεύουν ευχάριστα μουσικά events όπως ζωντανή, 100% ελληνική μουσική από DJ ή ντουέτα με ελληνικό ρεμπέτικο.

Θα σου πρότεινα να καθίσει στα άνετα τραπεζάκια δίπλα στο χαριτωμένο σιντριβάνι ή και ακόμα στο μεγάλο και πανέμορφο μπαρ, κάνοντας αρχή με ένα κοκτέιλ, αφού το μαγαζί προσφέρει μοναδικά signature cocktails, ή εναλλακτικά με ένα κυπριακό ή ελληνικό κρασί από τη μεγάλη γκάμα κρασιών που διαθέτει. Ακολούθως θα σου έρθει το μενού του φαγητού, για να επιλέξεις χαλαρά τα πιάτα που θα σε ταξιδέψουν γευστικά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις το μολύβι και να σημειώσεις δίπλα σε κάθε πιάτο που προτείνει ποιο θέλεις να γευτείς.

Η ροή των πιάτων είναι χαλαρή έτσι ώστε να απολαύσεις την κάθε συνταγή. Από την κατηγορία κρύα ορεκτικά εμείς παραγγείλαμε πράσινες ελίτσες Καλαμάτας (€3.20) και πιπεριές Φλωρίνης, για να τσιμπούμε μέχρι να καταφθάσουν τα ζεστά ορεκτικά, τα οποία ήταν τραγανά κολοκύθια σχάρας (€3.20), μανιτάρια σχάρας (€3.80), λουκάνικο με τυρί γραβιέρα (€5.80). Ακολούθησε η δροσερή σαλάτα Μάλαμα, η οποία συμπεριλάμβανε ρόκα, πιπεριές Φλωρίνης, ντομάτα, σαγανάκι και ξίδι βαλσάμικο (€9.40), τζατζίκι (€3.60) και τυροκαυτερή (€3.60). Για κυρίως δοκιμάσαμε το μαλακότατο στήθος κοτόπουλο (€6.50), κεμπάπ πολίτικο (€7.20), το σπιτικό μυρωδάτο μπιφτέκι (€6.80), τα ζουμερά μπριζολάκια του λαιμού (€7.80), ζεστή πιτούλα και τηγανητές πατατούλες (€3.50) και όλα αυτά τα συνοδεύσαμε με κόκκινο κυπριακό κρασί.

Το πιο εντυπωσιακό είναι το live cooking, αφού όλα ετοιμάζονται μπροστά στα μάτια σου και έτσι ξέρεις τι τρως!

Ώρα έναρξης: 20.30

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close