Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Nέα στέκια έρχονται στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού

Εμπλουτίζεται με καινούργια μαγαζιά το νέο hot spot της πόλης

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουλίου 2016

Το Παλιό Λιμάνι της Λεμεσού αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για την παραλιακή πόλη της Κύπρου. Η πρόσφατη ανανέωση του χώρου και η δημιουργία καινούργιων καταστημάτων δημιούργησε τον νέο πόλο έλξης τόσο για τους ντόπιους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες.

Οι νέες αφίξεις στον χώρος διαδέχονται η μία την άλλη προσφέροντας πλήθος επιλογών στον εκάστοτε επισκέπτη είτε για ποτό, καφέ και φαγητό.

Τα new entries
Πέντε νέα μαγαζιά προστέθηκαν στο κομμάτι του Παλιού Λιμανιού αυξάνοντας τις επιλογές για έξοδο στη συγκεκριμένη περιοχή.

Τα πρώτα new entries του τελευταίου διαστήματος στο Παλιό Λιμάνι είναι το Bubble Tale Teabar και το La Croissanterie. Το ελληνικό franchise που έφτασε και στην Κύπρο με πολλά και διαφορετικά είδη από ζεστό και παγωμένο τσάι.

Οι πιο νέες αφίξεις που ξεκίνησαν τη λειτουργία τους είναι το μικρό μαγαζάκι με τα διάφορα σνακ και ροφήματα The Petit Food & Drinks και η γνωστή αλυσίδα καφέ Pascucci που ανοίγει σύντομα και δεύτερο μαγαζί στη Λεμεσό στον παραλιακό Γερμασόγειας εκεί όπου στεγαζόταν το The Beanery.
Ένα ακόμα παγκόσμιο franchise έπιασε… λιμάνι στη Λεμεσό. Πρόκειται για τη δημοφιλή αλυσίδα καφετεριών και παγωτού Haagen-Dazs που άνοιξε σε ένα διώροφο μαγαζί στον χώρο του Παλιού Λιμανιού.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close