Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το νέο εστιατόριο του Casale Panayiotis

Η καινούργια γευστική πρόταση σε ένα κομψό εστιατόριο με υπέροχη θέα

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουλίου 2016

Αν ψάχνεις μία νέα πρόταση για καλό φαγητό με υπέροχη θέα σε ένα φίνο εστιατόριο σου έχω την πρόταση. Το γνωστό ξενοδοχείο Casale Panayiotis στον Καλοπαναγιώτη σου προσφέρει μία εντελώς φρέσκια πρόταση γευστικής εμπειρίας.

Το γνωστό θέρετρο της Μαραθάσας ένταξε στον τομέα της εστίασής του, το Λουτράκι, ένα κομψό εστιατόριο με εκπληκτική θέα και πιάτα δημιουργικής κουζίνας με ένα twist κυπριακής και διεθνούς γαστρονομίας.

Το μενού του εστιατορίου περιλαμβάνει πιάτα που θα σε εντυπωσιάσουν όπως τη λεπτή φέτα λούντζας με πορτοκάλι και σάλτσα με σουτζούκο που σερβίρεται ως πρώτο πιάτο, το νόστιμο μπιφτεκάκι από αρνίσιο κρέας με χαλούμι, το χορτοφαγικό πιάτο με ολόκληρο χαλούμι και ώριμες ντομάτες του χωραφιού μαζί με φρέσκο βασιλικό, μαύρες ελιές και καρδιές της αγκινάρας σερβιρισμένο με λαχανικά στη σχάρα.

Ο χώρος του εστιατορίου είναι πολύ όμορφα διακοσμημένος και ιδιαίτερα προσεγμένος. Μπορείς να βρεθείς εκεί είτε για φαγητό κάποιο μεσημέρι Κυριακής ή για μία διήμερη εξόρμηση απολαμβάνοντας ταυτόχρονα όλες τις ανέσεις του ξενοδοχείου. Αν το αποφασίσεις κάνε έγκαιρα την κράτησή σου!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close