Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Κάνουμε like στο νέο σουβλατζίδικο της Λευκωσίας

Νέο κυπριακό σουβλάκι σε κεντρικό δρόμο του Στροβόλου

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουλίου 2016

Η νέα εποχή όπου κυρίαρχο ρόλο έχουν η τεχνολογία και τα social media δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο και τον χώρο της εστίασης και πιο συγκεκριμένα την ονοματολογία τους. 

Ένα νέο σουβλατζίδικο άνοιξε πρόσφατα στον Στρόβολο και συγκεκριμένα δίπλα από την ταβέρνα Κόντε Δημόκριτος στη λεωφόρο Μακεδονίτισσας με το επηρεασμένο από τη νέα εποχή όνομα ‘Σουβlike Us’. Πρόκειται για ένα μικρό, συνοικιακό μαγαζάκι με τραπεζάκια έξω στην μικρή, στεγασμένη με πέργολα αυλή του. Το μαγαζί προσφέρει υπηρεσία delivery και πολύ σύντομα και take away.

Δοκιμάσαμε κυπριακό χοιρινό σουβλάκι στην πίτα με σιεφταλιές μιξ κανονική (€5.50) και το βρήκαμε πολύ νόστιμο. Καθαρό χοιρινό κρέας, χωρίς περιττό λίπος, ζουμερό, μυρωδάτο και μαλακό όσο πρέπει για να μην σου μπαίνουν υποψίες για διάφορα προσθετικά. Οι σιεφταλιές ψημένες σωστά, μαλακές, χωρίς πολλή λίπος, έλιωναν στο στόμα και άφηναν τα αρώματά τους στον ουρανίσκο. Μας άρεσε ιδιαίτερα και πίτα, που μοιάζει με την παφίτικη, χορταστική και γενναία.   

Το νέο σουβλατζίδικο σερβίρει κανονική, ενισχυμένη και μερίδα σουβλάκια, οφτό με πατάτες και πουργούρι, μπριζόλα jumbo, spare ribs, παϊδάκια αρνίσια, διάφορα σχάρας και πανσέτα κρασάτη. Όλα σε λογικές τιμές. 

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close