Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Οι 8 νέες αφίξεις που συζητά η Λεμεσός

Τα καινούργια στέκια της πόλης που τράβηξαν την προσοχή μας

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουλίου 2016

Η Λεμεσός είναι πασιφανές πως αλλάζει και ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες σφύζει από ζωή. Νέα στέκια και μαγαζιά έκαναν το τελευταίο διάστημα την εμφάνισή τους με τον χώρο του παλιού λιμανιού να έχει τον πρώτο λόγο.

Ανάμεσα από πολλά καινούργια μαγαζιά που άνοιξαν το τελευταίο διάστημα μερικά ξεχωρίζουν και συζητιούνται. Εμείς τα συγκεντρώσαμε και σου τα προτείνουμε!

Το Κυπριακόν
H τελευταία νέα άφιξη της Λεμεσού βρίσκεται στο πολυσυζητημένο Παλιό Λιμάνι το οποίο αποτελεί σήμερα το απόλυτο hot spot της πόλης. Το Κυπριακόν είναι μία μοντέρνα, κυπριακή ταβέρνα που παντρεύει την ιστορία της κυπριακής κουζίνας με νέες δημιουργικές προτάσεις. Παραδοσιακές, ξεχασμένες συνταγές επανέρχονται σήμερα μέσα από μία σύγχρονη οπτική σε ένα μοντέρνο χώρο με πινελιές από την Κύπρο μίας άλλης εποχής. Ένα ακόμη all day στέκι στο Παλιό Λιμάνι με θέα τη θάλασσα.
(25101555) Παλιό Λιμάνι Λεμεσού. Δ-Κ 09.00-00.00.

Pier One
Το μεγάλο υπερυψωμένο εστιατόριο στο Παλιό Λιμάνι έχει καταφέρει να γίνει πόλος έλξης το τελευταίο διάστημα και να συζητιέται ιδιαίτερα τόσο για την υπέροχη θέα του όσο και για τα signature κοκτέιλ που σερβίρει. All day café-bar-restaurant που σερβίρει ιδιαίτερα πιάτα της διεθνούς κουζίνας, εκλεκτό σούσι και άλλες νόστιμες επιλογές υψηλής γαστρονομίας που φέρουν την υπογραφή του γνωστού Έλληνα σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσου.
(25022375) Παλιό Λιμάνι Λεμεσού. Δ-Κ 09.00-01.00.

Gin Fish
Το τελευταία από τα 4 υπερυψωμένα εστιατόρια στο Παλιό Λιμάνι με την ωραιότερη ίσως θέα στη θάλασσα. Ένα ιδιαίτερα ψαγμένο seafood bar, με εκλεκτή ποικιλία θαλασσινών που δύσκολα βρίσκεις στην Κύπρο σε αυτό το επίπεδο. Στην ανοιχτή, εντυπωσιακή κουζίνα, ντυμένη με γυαλί και μάρμαρο, οι λάτρεις των θαλασσινών θα διαλέξουν ανάμεσα σε ολόφρεσκα στρείδια, μύδια, γυαλιστερές, και κάβουρες, τα πιάτα που θα απολαύσουν από άριστης ποιότητας υλικά και με άψογη αισθητική παρουσία. Το μεγάλο κεντρικό μαρμάρινο μπαρ του είναι μία πραγματική εμπειρία. Σε προσκαλεί να γευτείς τα signature cocktails που εμπνεύστηκε και δημιούργησε η ομάδα του Gin Fish οποιαδήποτε ώρα της μέρας αλλά κυρίως της νύχτας. Δοκίμασε εκείνα με βάση το gin στις διάφορές του εκδοχές.
(25354200 / 95595772) Παλιό Λιμάνι Λεμεσού. Δ-Παρ 16.00-02.00 & Σ-Κ 10.00-02.00.

The Fish Market
Ο διακεκριμένος σεφ με Αστέρι Michelin Λευτέρης Λαζάρου και οι συνταγές του πλαισιώνουν το The Fish Market που άνοιξε πρόσφατα στο παλιό λιμάνι Λεμεσού! Ακόμη ένα καινούργιο εστιατόριο που αγαπήθηκε και συζητιέται ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα. Το μενού περιλαμβάνει διαφόρων ειδών συνταγές με ποιοτικά θαλασσινά, από μαλάκια μέχρι φιλέτα, αλλά και σωστά ψάρια ψημένα με αγάπη και σερβιρισμένα με ένα μοντέρνο τρόπο παρουσίασης. Το The Fish Market προσφέρει και σούσι τα οποία συνδυάζονται υπέροχα στο ισοζυγισμένο μενού. Επίσης, μπορεί κανείς να απολαύσει μεγάλη ποικιλία θαλασσινών σε προσιτές τιμές με την επιλογή διάφορων πιατέλων.
(25022377) Παλιό Λιμάνι Λεμεσού. Δ-Κ 11.00-24.00.

The Steak House
Το δεύτερο στη σειρά υπερυψωμένο εστιατόριο στο Παλιό Λιμάνι που εξειδικεύεται αποκλειστικά στο steak και -όπως λέει και στο όνομά του-αποκαλείται το σπίτι του steak. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο κρέας με ειδικότητα στα αμερικάνικα steak Black Angus, στα steak Νέας Ζηλανδίας και στη γιαπωνέζικη (και ακριβή) ράτσα Wagye. To μενού συμπληρώνουν ενδιαφέρουσες σαλάτες και ορεκτικά, σολομός και φρέσκος αστακός από τη δεξαμενή του εστιατορίου.
(70000577) Παλιό Λιμάνι, Λεμεσός. Δ-Κ 12.00-23.30.



Byblos
Το καινούριο εστιατόριο Byblos άνοιξε τις πόρτες του στη Λεμεσό σε ένα χώρο κομψό και προσεγμένο, σερβίροντας αυθεντική λιβανέζικη κουζίνα ταξιδεύοντάς μας στη γειτονική χώρα μέσα από τις όμορφες γεύσεις και αρώματα που τη χαρακτηρίζουν. Μπορείς να παραγγείλεις ατομικούς premium μεζέδες που περιλαμβάνουν κρύα και ζεστά πιάτα. Θα γευτείς τα γνωστά φαλάφελ και μιξ σχάρας αρωματισμένα με μπαχαρικά. Η γευστική πανδαισία αξίζει να κλείσει με μια ποικιλία από παραδοσιακά λιβανέζικα γλυκά εδέσματα και φυσικά το παραδοσιακό μαχαλεπί.
(25952560) Χρύση Δημητριάδη 1-3, Νεάπολη (περιοχή Εναερίου), Λεμεσός, Δ-Κ 18.00-01.00.



Vivaldi by Mavrommatis
Το ολοκληρωτικά ανανεωμένο και ανακαινισμένο ξενοδοχείο Four Seasons είναι η έδρα του εστιατορίου Vivaldi που φέρει την υπογραφή του κορυφαίου Κύπριου σεφ Ανδρέα Μαυρομμάτη. Ένας χώρος με αρχοντιά, σε μίνιμαλ τόνους με πιάτα ιταλικής κουζίνας με αξιώσεις Michelin και γεύσεις υψηλής γαστρονομίας.
(25858000) Ξενοδοχείο Four Seasons, Λεωφ. Αμαθούντος, Λεμεσός. Δ-Σ 19.30-22.30.

Lighthouse Surf and Turf
Ένα ατμοσφαιρικό μαγαζί με εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα φουλ ανακαινισμένο με νέο χαρακτήρα και πιάτα από τη διεθνή κουζίνα. Το ανανεωμένο μαγαζί του παραλιακού προσφέρει all day υπηρεσίες για καφεδάκι τα πρωινά, καλό φαγητό και ποτό για το βράδι.
(25313808) Βασιλείου Γεωργίου Α 106, Ποταμός Γερμασόγειας, Λεμεσός. Δ-Κυρ 09.00-01.00.

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close