Εστιατόρια

Fine dining στη Τσάδα με υπέροχη θέα!

Ένα φινετσάτο εστιατόριοσε μία έκταση πέντε εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων

Δημοσιεύτηκε στις 04 Αυγούστου 2016

Απλωμένο σε μία έκταση πέντε εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων και περιτριγυρισμένο από την άγρια φυσική ομορφιά του τοπίου, το Minthis Hills αποτελεί μια μοναδική απόδραση σε μια ξεχωριστή τοποθεσία.

Η εντυπωσιακή υψηλή αρχιτεκτονική του, με τα ειδικά σχεδιασμένα για το χώρο γλυπτά και έργα τέχνης, επιδεικνύουν μια αίσθηση υψηλής κουλτούρας και αισθητικής.
Ανακάλυψε το προσεγμένο μενού του με εξαιρετικά φαγητά και ποτά.

Στο lunch menu έχεις επιλογή ανάμεσα σε ιδιαίτερα σνακ, δροσερές σαλάτες, δελεαστικά platters και επιδόρπια. Για δείπνο, κάνε κράτηση Παρασκευή βράδυ (τελευταία παραγγελία για φαγητό στις 21.30) όπου σου προτείνει κάτι διαφορετικό κάθε φορά.

Η εντυπωσιακή βεράντα του και οι φινετσάτοι χώροι του, θα σου προσφέρουν ακριβώς την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να τα απολαύσεις!

Τι να δοκιμάσεις...
Ζήτησε τα νέα του fruit smoothies που δεν είναι απλά δροσιστικά, αλλά κι απίστευτα τονωτικά! Από το προσεγμένο lunch μενού του δοκίμασε το φιλέτο τόνου στη σχάρα με κρητικά όσπρια, σπαράγγια σχάρας και μαριναρισμένο φινόκιο, καθώς και το Thalassa platter που αποτελείται από γαρίδες, χτένια, καβουράκια, καλαμάρι και μύδια, σερβιρισμένα σε πάγο, μαζί με σάλτσα σκόρδου και τσίλι, λευκό ταραμά και λεμόνι.

Γιατί να πας...
Mάθε ότι στις 5 και 26 Αυγούστου θα σερβίρει μεσογειακή κουζίνα εμπνευσμένη από τον Alain Ducasse, με 3 course set menu ή summer a la carte menu (€25 το άτομο). Στις 12 Αυγούστου διοργανώνει 'Spanish night' (€25 το άτομο) και στις 19 Αυγούστου θα διαθέτει ένα εκπληκτικό 'Summer a la carte menu'.

Γιατί ξεχωρίζει ...
Είναι μια μοναδική εμπειρία εστίασης που την απολαμβάνεις συντροφιά με χαλαρωτική background μουσική. Μαζί με τη μαγική θέα που απλώνεται μπροστά σου, το Minthis Ηills Restaurant & Bar σίγουρα αποτελεί μια ψαγμένη εμπειρία εστίασης που σε χαλαρώνει και σε ταξιδεύει!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close