Εστιατόρια

Φαγητό στο πιο γραφικό σημείο του Πρωταρά

Πάμε παραθαλάσσια αφού τοκαλοκαίρι δεν τελειώνει στην Κύπρο τον Σεπτέμβριο

Δημοσιεύτηκε στις 31 Αυγούστου 2016

Το εστιατότιο Καλαμιές βρίσκεται στο πιο γραφικό σημείο της περιοχής, με τους καλύτερους ανθρώπους να σε υποδέχονται μ' ένα ζεστό χαμόγελο και την καλύτερη ψαριά της ημέρας. Η ομάδα της Μαρίας, θα μπει από νωρίς στην κουζίνα για να ετοιμάσει τις νοστιμιές που σερβίρει το μαγαζί και ο Αντώνης θα σε οδηγήσει στη βιτρίνα με τα ψάρια για να διαλέξεις αυτό που προτιμάς για να σου το ψήσουν όπως το θες.

 

 

Ο άνετος εσωτερικός του χώρος αλλά και οι μεγαλοπρεπείς βεράντες του, χωρισμένες σε 4-5 επίπεδα, σου προσφέρουν μια απίστευτα προνομιακή θέα της θάλασσας και της γύρω περιοχής. Χαλάρωσε κι απόλαυσε την ολοκληρωμένη εμπειρία που σου προσφέρει το εστιατόριο Καλαμιές! Και για το ποιοτικό φαγητό που σερβίρει και για την άψογη εξυπηρέτηση των ανθρώπων του, αλλά και για το πανέμορφο, καλοκαιρινό ντεκόρ του.

 

 

Γιατί ξεχωρίζει!
Στον άνετο, πολυεπίπεδό του χώρο, σε περιμένει μια φανταστική ποικιλία φρεσκομαγειρεμένων πιάτων, την οποία απολαμβάνεις στη στεγασμένη του βεράντα με θέα τον υπέροχο κολπίσκο της περιοχής και το μικρό εκκλησάκι που βρίσκεται στο βάθος. Αφού απολαύσεις το φαγητό σου, χαλάρωσε μ' έναν αρωματικό καφέ και κάνε βουτιά στα δροσερά νερά της θάλασσας.

 

 

Τι να δοκιμάσεις
Η πλούσια κάρτα που διαθέτει από κρεατικά, ψάρια, σαλάτες ή ζυμαρικά ικανοποιεί όλα τα γούστα. Ξεχωρίζει, όμως, η αστακομακαρονάδα και η μυδομακαρονάδα της Μαρίας, που προσφέρουν μια μοναδική, γευστική εμπειρία.

 

 

Γιατί να πας!
Πάντα θα αποτελεί μια αγαπημένη επιλογή εστίασης, γιατί απολαμβάνεις νόστιμο φαγητό στην πιο προνομιακή τοποθεσία του Πρωταρά!

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close