23 September 2016
Μουσική , Συναυλίες & Events

Γαλάνη, Τσαλιγοπούλου, Νέγκα επιστρέφουν στην Κύπρο

Αυτή τη φορά θα τις απολαύσουμε στη Λεμεσό για μία φιλανθρωπική συναυλία

Δημοσιεύτηκε στις 06 Σεπτεμβρίου 2016

Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα έρχονται την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού για μία ακόμη εμφάνιση για φιλανθρωπικό αυτή τη φορά σκοπό συμβάλλοντας στην ενίσχυση του Συνδέσμου Στήριξης Ατόμων με Άνοια "Ιθάκη" και το Πολυδύναμο Κέντρο Νεολαίας Ύψωνα (Πο.Κε.Ν.Υ.).

 

 

Ο φιλανθρωπικός Σύνδεσμος «Ιθάκη» είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο σκοπός του οποίου είναι η επιμόρφωση του κοινού σε θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης του Αλτσχαιμερ αλλά και η προσφορά στην βελτίωση των υπαρχόντων μέσων και τρόπων αντιμετώπισης και ανακούφισης των ασθενών με Αλτσχαιμερ.

 

Image result for γαλάνη τσαλιγοπούλου νέγκα

 

Το πολυδύναμο Κέντρο Νεολαίας Ύψωνα είναι ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός φορέας, εθελοντικής προσφοράς και αγάπης προς την νεολαία του Ύψωνα και των περιχώρων. Δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2005 και τον Ιούνιο του 2006 αναγνωρίστηκε επίσημα ως σωματείο εθελοντικής προσφοράς προς τους νέους και αποτελεί τον κατ' εξοχή φορέα νεολαίας της Δυτικής Λεμεσού.

 

Image result for γαλάνη τσαλιγοπούλου νέγκα

 

Οι τρεις σπουδαίες ερμηνεύτριες ένωσαν τις φωνές τους για πρώτη φορά το χειμώνα που μας πέρασε, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα βασισμένο στο λαϊκό τραγούδι. Το αποτέλεσμα ήταν μία σειρά μαγικών παραστάσεων που αγκαλιάστηκαν από το κοινό, έγιναν sold out και γνώρισαν αλλεπάλληλες παρατάσεις. O θρίαμβος λοιπόν συνεχίστηκε αυτό το καλοκαίρι, σε ανοιχτούς χώρους σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο!

Στο πρόγραμμα αυτό όλα και όλοι έχουν λόγο : Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Τσιτσάνης, Παπαϊωάννου, Ξαρχάκος, Λοΐζος, Ζαμπέτας αλλά και Πάνου, Καλδάρας, Μητσάκης, Μούτσης, Σπανός, Νικολόπουλος. Δίπλα στους μεγάλους δημιουργούς, σμυρναίικα αλλά και παραδοσιακά και σύγχρονα τραγούδια βρίσκουν τη θέση τους με τρόπο απλό, μαγικό.

Οι τρεις κυρίες, με χαρά και μεγάλο σεβασμό τραγουδούν αυτά που διατηρεί μέσα μας η μνήμη, τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο, στις αυθεντικές τους εκτελέσεις αλλά και διασκευασμένα.

Μαζί τους στη σκηνή και η ομάδα των 9 εξαιρετικών μουσικών που ενώνει την Ανατολή με τη Δύση, το κανονάκι με την ηλεκτρική κιθάρα, τους πολιτισμούς που φέρουν και δένουν τα τραγούδια μεταξύ τους.

«Κάθε μας παράσταση θέλουμε να είναι μια γιορτή»! Αυτό μας υποσχέθηκαν με μια φωνή και αυτό θα κάνουν και στη Λεμεσό στις 23 Σεπτεμβρίου. Μην τις χάσεις!

20.30 Τιμή Εισιτηρίου: 25 – 30 Eυρώ Προπώληση εισιτηρίων στο www.tickethour.com.cy , σε όλα τα καταστήματα ACS Courier – Τηλ. 7777 7040 και στο Κηποθέατρο Λεμεσού Τηλ. – 25 582268 Γενικές πληροφορίες στο τηλέφωνο 7000 8606 ή στο info@ithakicyprus.com, grafeioneotitos@gmail.com

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close