Εστιατόρια

Ένα αυθεντικό τσιπουράδικο με καλό φαγητό και μουσική στη Λευκωσία

Ένα μαγαζί στην παλιά πλευρά της πρωτεύουσας που θυμίζει Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε στις 07 Σεπτεμβρίου 2016

Είναι το μόνο αυθεντικό τσιπουράδικο, χαριτωμένο, φιλόξενο και με νόστιμη φιλοσοφία, που βρίσκεται σε ένα διατηρητέο αρχοντικό, σε μια ήσυχη γωνία της παλιάς πόλης. 



 

Το μενού στο Τσιπουράκι Μεζεδάκι είναι εμπνευσμένο από Ελληνικές γεύσεις, κι όλα είναι προσεγμένα και σε ταξιδεύουν στα στενά της Πλάκας, στην Αθήνα, ακόμα και στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης! Πιάτα που ξεχωρίζουν, όπως ‘μπεκρή μεζέ’, κοντοσούβλι, κολοκυθοκεφτέδες, φέτα με μέλι και ο κρητικός ντάκος, θα τα απολαύσεις στον όμορφα διακοσμημένο του χώρο, ή στη μικρή του αυλή που σου προσφέρει τη γραφικότητα της γύρω περιοχής. 

 

 

Τα γιασεμιά στις γύρω αυλές θα σε μαγέψουν μαζί με τα αρώματα της κουζίνας του και θα σε ταξιδέψουν σε έναν ευχάριστο προορισμό γεύσεων και ποιοτικής διασκέδασης.

 

 

Γιατί ξεχωρίζει!
Στο Τσιπουράκι Μεζεδάκι θα πας για την ποιότητα του φαγητού του, τις προσιτές του τιμές και γιατί κάθε μπουκιά είναι και μια ανάμνηση από Ελλάδα! Η ίδια η φιλοσοφία του είναι μοναδική, όπως και η φιλοξενία του και κοντά του ζεις παράλληλα την αναβίωση της ομορφιάς της παλιάς πόλης! 

Τι να δοκιμάσεις
Το φοβερό τσίπουρο με γλυκάνισο ή χωρίς, τη μεγάλη ποικιλία σε ούζο, τα νέα του πιάτα όπως οι ‘γαρίδες… γάλακτος’ με μεθυστικό άρωμα ούζου, τη χοιρινή τηγανιά αλλά και τις ‘πατατούλες πεταχτούλες’ που είναι φρέσκες τηγανητές πατάτες αξίζουν να τα δοκιμάσεις. Και βεβαίως, μην ξεχάσεις να ρωτήσεις για το πιάτο ημέρας.

Γιατί να πας!
Είναι ένας χώρος που θα σε απογειώσει με τις γεύσεις του και τη χαλαρή του διάθεση. Μάθε ότι, από τον Σεπτέμβριο θα παίζει ζωντανή μουσική με ρεμπέτικα, για μοναδικές βραδιές διασκέδασης.

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close