Εστιατόρια

Γιαπωνέζικα πιάτα μαγειρεμένα μπροστά στα μάτια σου!

Αν θες να ζήσεις μία αυθεντική Teppanyaki εμπειρία, τότε κλείσε τραπέζι

Δημοσιεύτηκε στις 08 Σεπτεμβρίου 2016

Ζήσε την απόλυτη γαστρονομική απόλαυση στο αυθεντικό, γιαπωνέζικο εστιατόριο Samisen. Με σημαντικές διακρίσεις, για τέσσερις συνεχείς χρονιές, και προσφέροντας κάτι μοναδικό, σε πολύ προσιτές τιμές, το αγαπημένο εστιατόριο στον Κόλπο των Κοραλλίων είναι μια σπουδαία ανακάλυψη γεύσεων! 

 

 

Αν θες να ζήσεις μία αυθεντική Teppanyaki εμπειρία, τότε κλείσε τραπέζι και απόλαυσε ένα γεύμα φτιαγμένο και μαγειρεμένο μπροστά στα μάτια σου από έμπειρους σεφ που είναι πραγματικοί άρχοντες της μαγειρικής! Εκτός από τεππάν-γιάκι, το πλούσιο μενού του περιλαμβάνει sushi και εντυπωσιακά κυρίως πιάτα, που μόνο στο Samisen θα τα συναντήσεις. Ετοιμάσου, λοιπόν, για ένα γευστικό ταξίδι -στην καλύτερη κουζίνα του κόσμου-, σ’ ένα εστιατόριο που αγαπά την ποιότητα και τις αυθεντικές γεύσεις. 

 

 

Κλείσε θέση και απόλαυσε χρώματα κι αρώματα σ’ ένα περιβάλλον ιδιαίτερα φιλόξενο και απόλυτα ατμοσφαιρικό. Κι όλα αυτά, σε πολύ προσιτές τιμές! 

 

 

Γιατί ξεχωρίζει!
Το φιλικό και έμπειρο προσωπικό του και οι καλλιτέχνες-σεφ που αναλαμβάνουν τη γαστρονομική σου εμπειρία, είναι έτοιμοι να σε καταπλήξουν με το μπρίο και τον επαγγελματισμό τους.

Τι να δοκιμάσεις
Οι νόστιμες επιλογές του teppanyaki, που φτιάχνονται με απόλυτη δεξιοτεχνία πάνω στην ειδική σχάρα και περιλαμβάνουν διάφορα θαλασσινά, κρέατα, τρυφερά πουλερικά και φρέσκα λαχανικά, είναι η πιο ολοκληρωμένη εμπειρία γεύσης!

Γιατί να πας!
Απόλαυσε τη μοναδική ιεροτελεστία του ψησίματος, που γίνεται μπροστά στα μάτια σου, και αφέσου στο πιο γευστικό ταξίδι της ζωής σου, όπως μόνο το Samisen ξέρει να προσφέρει!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close