Eating News , Εστιατόρια

Το Foody.com.cy κλείνει τον πρώτο του χρόνο ζωής

Παράγγειλε φαγητό ή καφέ από 150 και πλέον εστιατόρια σε όλη την Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2016

Το foody είναι ιστοσελίδα και εφαρμογή κινητού με την οποία μπορείς να παραγγείλεις φαγητό ή καφέ από 150 και πλέον εστιατόρια σε όλη την Κύπρο.

Πως δουλεύει το foody

1)
Ο πελάτης βάζει την παραγγελία του μέσω της ιστοσελίδας ή του app.

2) Η παραγγελία εκτυπώνεται σε μηχανάκι στο εστιατόριο. Το εστιατόριο αποδέχεται την παραγγελία και γράφει τον χρόνο παράδοσης.

3) Ο χρόνος παράδοσης στέλνεται με SMS στον πελάτη.

Αν το εστιατόριο δεν απαντήσει το μηχανάκι εντός 3ων λεπτών, το τηλεφωνικό μας κέντρο παίρνει τηλέφωνο το εστιατόριο και βεβαιώνεται ότι η παραγγελία έχει ληφθεί κανονικά.

H ιστοσελίδα του foody ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του τον Σεπτέμβρη του 2015 με 20 εστιατόρια και λίγες παραγγελίες ανά ημέρα.

Στη συνέχεια έγιναν πολλές αναβαθμίσεις όπως η ανάπτυξη της εφαρμογής για κινητά Android και IOS, η δυνατότητα online πληρωμών και η επέκταση σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.

Σήμερα 150 και πλέον εστιατόρια όπως το Goodburger η Toronto Pizza το Roosters και το Chopsticks εμπιστεύονται το foody και λαμβάνουν παραγγελίας μέσα από την ιστοσελίδα. Μέσα στον Σεπτέμβρη έχουν σταλεί πάνω από 10 000 παραγγελίας μέσω της ιστοσελίδας ή του mobile app.

Η μεγαλύτερη όμως επιτυχία της ομάδας του foody είναι η αγάπη και η υποστήριξη που λαμβάνει από τον κόσμο. Η ομάδα του foody λαμβάνει καθημερινά δεκάδες μηνύματα υποστήριξης αλλά και εξαιρετικές εισηγήσεις τις οποίες ενσωματώνει καθημερινά στην ιστοσελίδα.

Παίρνοντας δύναμη από τα μηνύματα αυτά η ομάδα έχει μεγάλα πλάνα για το μέλλον αφού δουλεύει για να προσθέσει όλα τα εστιατόρια της Κύπρου στην πλατφόρμα.

Ο τελικός στόχος της ομάδας είναι το 50% όλων των παραγγελιών φαγητού ή καφέ στην Κύπρο να γίνονται μέσα από την πλατφόρμα.

Αυτό μπορεί αρχικά να ακούγεται πολύ δύσκολο αλλά η ομάδα είναι αισιόδοξη αφού αυτή η αλλαγή έχει ήδη γίνει στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, και η ανάπτυξη που παρουσιάζει το foody είναι μια από τις ψηλότερες σε όλο τον κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το foody έχει φτιαχτεί από την ομάδα της Ideas2life η οποία έχει φτιάξει και το AtYourService.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close