Δημοσιεύτηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 2016
Η H&M αποκαλύπτει με υπερηφάνεια τις πρώτες εικόνες της καμπάνιας KENZO x H&M με την υπογραφή του θρυλικού image maker προσωπικοτήτων από το χώρο της μόδας και της μουσικής Jean-Paul Goude, στις οποίες εμφανίζονται ο Chance The Rapper, η Iman και η ράπερ Suboi.
Στην καμπάνια πρωταγωνιστούν επτά παγκοσμίως διάσημες προσωπικότητες από τη μόδα, τη μουσική, τις τέχνες και τον ακτιβισμό, με τους Chance, Iman και Suboi να αποκαλύπτουν τα πρώτα κομμάτια της συνεργασίας KENZO x H&M ως πρεσβευτές της καμπάνιας.
Για τη συγκεκριμένη καμπάνια, ο Goude χρησιμοποίησε το χαρακτηριστικό του στυλ χειροποίητου κολάζ, κόβοντας και μοντάροντας ξανά τις εικόνες, για να εκφράσει την υπερβολή και το χαρακτήρα της συλλογής.
Τις πρώτες εικόνες της συλλογής συνοδεύουν τρία βίντεο του Σουηδού σκηνοθέτη Max Vitali με συνεντεύξεις των Chance, Iman και Suboi.
Η πλήρης καμπάνια KENZO x H&M θα κάνει το ντεμπούτο της στις 17 Οκτωβρίου με όλο το πρωταγωνιστικό καστ της καμπάνιας, το οποίο συμπληρώνουν η Rosario Dawson, ο Ryuichi Sakamoto, η Chloë Sevigny και ο Xiuhtezcatl Martinez.
Η συλλογή KENZO x H&M θα είναι διαθέσιμη σε πάνω από 250 καταστήματα της H&M ανά τον κόσμο, καθώς και στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, από τις 3 Νοεμβρίου 2016.
Σχετικά
SecondLife Wardrobe Gala: Δίνουμε στα ρούχα μια δεύτερη ευκαιρία!
Ένα γιορτινό διήμερο, για αγορές, ποτά και μουσική
Το ωράριο των mall της Κύπρου για τα Θεοφάνεια
Πώς θα λειτουργήσουν τα mall τις επόμενες μέρες
Το εορταστικό ωράριο για καταστήματα και mall τις επόμενες μέρες
Πώς θα λειτουργήσουν τα mall τις επόμενες μέρες
Έλενα Στρογγυλιώτου: Η η νέα της Bridal Collection 2025 είναι η επιτομή της κομψότητας
Η επιτυχημένη σχεδιάστρια παρουσιάζε δημιουργίες που αποπνέουν διαχρονική αίγλη και εκλεπτυσμένη κομψότητα!
Christmas Market με 70% σε κορυφαία brands, burgers, pizza, καφέ, κοκτέιλ και γλυκά
Με brands όπως Estee Lauder, MAC, Clarins, Clinique, Revlon και άλλα πολλά!
Ένα XMAS POP up market με γιορτινή διάθεση, μουσική και ζεστό καφέ
Με 15 μικρές επιχειρήσεις που αξίζει να ανακαλύψεις!
Αγγελία ζητά άτομα να σταθούν έξω από καταστήματα σε ουρά για το Black Friday
Με καλό μεροκάματο
Ο Δήμος Λευκωσίας ψάχνει να βρει και να βραβεύσει τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες βιτρίνες της πόλης
O νέος μητροπολιτικός Δήμος Λευκωσίας, πρωτοπορεί φέτος με ένα μεγάλο διαγωνισμό που απευθύνεται στις επιχειρήσεις