Μουσική , Συναυλίες & Events

10 καλλιτέχνες, 10 δυνατά live

Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες που θα ανεβάσουν το κέφι και τη διασκέδαση στην Κύπρο αυτό το weekend

Δημοσιεύτηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2016

Η Λεμεσός και η Λευκωσία κυρίως είναι οι δύο πιο "ζωντανές" πόλεις του νησιού μας κατά τη διάρκεια της νύχτας και αυτό οφείλεται σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό στις επιλογές που προσφέρουν στη διασκέδαση. Αυτό το σαββατοκύριακο όμως, όλες σχεδόν οι γονιές του μικρού μας νησιού θα πάρουν τα πάνω τους, καθώς τα πλείστα μαγαζιά τους θα φιλοξενήσουν αγαπημένους καλλιτέχνες για δυνατά live.

Αυτό το τριήμερο λοιπόν πολλοί καλλιτέχνες από την Κύπρο, την Ελλάδα ή το εξωτερικό έχουν προγραμματίσει "live" εμφανίσεις και εμείς το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να τους ακολουθήσουμε.

Αντώνης Ρέμος
To Breeze Summer club παρουσιάζει τον κορυφαίο τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο Live σήμερα Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου! Μια συναυλία γεμάτη αγαπημένα τραγούδια...
Κρατήσεις:70005868.

 

Παντελής Θαλασσινός
Από τους πιο προικισμένους ερμηνευτές και δημιουργούς της γενιάς του, που μας χάρισε παντοτινά διαμάντια, ο Παντελής Θαλασσινός με τα αγνά υλικά της τέχνης του και τη χειροποίητη μαστοριά του θα παρουσιάσει στο Central Stage για το κοινό της Κύπρου τους 2 νέους του δίσκους «Με Δυο Ρολόγια» και το «Να΄ταν ο Πόλεμος Χορός» καθώς και γνωστές του επιτυχίες. Μια δουλειά που συνθέτει ένα δημιουργό αισθαντικό, με ανθρωπιά, ευαισθησία και οικουμενικότητα.
Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου & Σάββατο 1η Οκτωβρίου, Central Stage, Λευκωσία, 99110079.
Μάθε περισσότερα, ΕΔΩ.

 

Λευτέρης Μουμτζής - Now Happiness
Με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου του προσωπικού δίσκου με τίτλο «Now Happiness», ο κύπριος τραγουδοποιός Λευτέρης Μουμτζής παρουσιάζει ένα ατμοσφαιρικό πρόγραμμα με λιτή ενορχήστρωση που κυλά από την αρχή μέχρι το τέλος σε ήρεμους αρμονικούς τόνους, αφήνοντας στον ακροατή μια γλυκιά αίσθηση αισιοδοξίας. Στιλιστικά, τα τραγούδια δανείζονται στοιχεία από φολκ, τζαζ, ambient και κλασική μουσική, χωρίς απαραίτητα να κατατάσσονται σε κάποιο συγκεκριμένο είδος μουσικής. Ο δίσκος, ο οποίος κυκλοφόρησε μέσα στο 2016, έχει ήδη παρουσιαστεί ζωντανά στην Ελλάδα, Γερμανία, Γαλλία και Αγγλία, αποσπώντας πολύ καλές κριτικές. Τον Λευτέρη συνοδεύει ο Ελλαδίτης μουσικός Δημήτρης Χατζηζήσης στην ηλεκτρική κιθάρα, βιολί, φωνητικά και λούπες, ενώ ο ίδιος παίζει κιθάρα και πιάνο.
Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, ANANAs 8Bit, Πάφος, 20.30. Πληροφορίες 26600126.
Σάββατο 1 Οκτωβρίου, Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Κύπρου, Αρχοντικό Αξιοθέας, Λευκωσία, 20.30. Πληρ. 22894531 - 22894532.

 

Γιώργος Μαζωνάκης & Ελευθερία Ελευθερίου
Ο Γιώργος Μαζωνάκης έρχεται στη Λάρνακα για μια και μοναδική εμφάνιση, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου για το closing party του Lush Beach Bar. Ο δημοφιλής τραγουδιστής σ' ένα διαφορετικό μουσικό ταξίδι παρουσιάζει όλο το ρεπερτόριο του και ξεδιπλώνει το αστείρευτο ταλέντο του μέσα από τη σκηνική του παρουσία και την ασυναγώνιστη επαφή του με το κοινό. Μαζί του η Ελευθερία Ελευθερίου υπόσχεται να μας ξεσηκώσει με τις επιτυχίες της και να κρατήσει το κέφι αμείωτο με την εντυπωσιακή παρουσία και το ταλέντο της.
Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, Lush Beach Bar, Μακέζνι, Λάρνακα. Πληροφορίες 99996006.

 

Νατάσα Θεοδωρίδου
Με νέα τραγούδια αλλά και πολλές προηγούμενες επιτυχίες, η δημοφιλής λαϊκή ραγουδίστρια επιστρέφει και πάλι στο νησί μας. Η φωνή της Νατάσας Θεοδωρίδου αναμένεται απόψε να ξεσηκώσει τη Λευκωσία.
Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, Pavilion Hall, Λευκωσία. Πληρ. 22322222.

 

Ελένη Δήμου
Το Vinylio Wine Etc αρχίζει το νέο του Music Private Project όπου θα φιλοξενήσει 10 διαλέκτους καλλιτέχνες με την εξαιρετική και πολυαγαπημένη Ελένη Δήμου πρώτη κοντά μας στις 30 Σεπτεμβρίου και 1η Οκτωβρίου στις 21.00 σε ένα πρόγραμμα "εφ΄όλης της ύλης" με τραγούδια που αγαπήσαμε και συνεχίζουμε να αγαπάμε, αλλά και τραγούδια που μας ταξιδεύουν ερωτικά. Ίσως η πιο ερωτική φωνή της Ελλάδας μας ταξιδεύει με τραγούδια όπως το "Προσωπικά", "Πάρε με", "Τραγούδι γενεθλίων (Τα τραγούδια λένε πάντα την αλήθεια)" και τόσα άλλα σε δυο μοναδικές μουσικές παραστάσεις μόνο για εμάς!
Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε στο 96810119 και στο 99300430.

 

Δημήτρης Λαλαίος & 3D Band
Μετά τις δύο πρώτες τους εντυπωσιακές εμφανίσεις στον Εξάντα, πλέον το μαγαζί θα έχει μόνιμη συνεργασία με το σχήμα για κάθε 2η και 4η Παρασκευή του μήνα, αρχίζοντας από σήμερα 30/9. Πάμε λοιπόν να πάρουμε μια δυνατή γεύση από την μπάντα που διασκεδάζει διασκευάζοντας και διασκευάζει διασκεδάζοντας. Κομμάτια του Δημήτρη καθώς και κομμάτια που έχουν κολλήσει στη ψυχή μας με πυρωμένο σίδερο δεκαετίες τώρα, γνώριμες μελωδίες που γίνονται …αγνώριστες στο πεντάγραμμο των 3D, θα συνθέσουν ένα πάζλ που θα θέλουμε να ακούσουμε ξανά και ξανά.
Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, Μουσική Σκηνή Εξάντας, Λευκωσία, 23.00. Πληρ. 97770787.

 

Δημήτρης Μπάσης
Το Alot Music Bar επιστρέφει για άλλη μία χρονιά για να σας προσφέρει τη διασκέδαση που σας αξίζει μετά τις καλοκαιρινές διακοπές! Στην παρέα μας ο Δημήτρης Μπάσης LIVE με πολλή ενέργεια! Σας περιμένουμε στο opening event που ετοιμάσαμε για να διασκεδάσουμε παρέα, με δυνατή μουσική και ποτά σε χαμηλές τιμές.
Σάββατο 1 Οκτωβρίου, Aloft Music Bar, Αγία Νάπα, 22.30. Πληροφορίες 99637831.

 

μεTempo ft Μαρία Θεοδότου
Ό,τι καλύτερο από τη διασκεδαστική πλευρά της έντεχνης μουσικής σε μια απίστευτη χημική ένωση διαφόρων χρονολογιών και ύφους. Από ... φετινά τραγούδια μέχρι τις πιο απίθανες διασκευές των κλασσικών του εντεχνολαικού πενταγράμμου! (Φοίβος Δεληβοριάς, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Ιmam Baildi, Gadjo Dilo, Kωστής Μαραβέγιας, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Locomondo, Τσιτσάνης, Χιώτης κλπ). όλα αυτά από το Σάββατο 1η Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο (εκτός 22/10 & 5/11) στη μοσυική σκηνή Εξάντας. Στο Τραγούδι ο Ολύμπιος Χριστοφή, σε Κιθάρα - τραγούδι ο Γιάννης Καραμπάτσος, στο Μπάσο Χρίστος Αγαθοκλέους, στο Τρομπόνι Νίκος Κουκουβίνος, στο Ακορντεόν Ευάγγελος Ευαγγέλου και στα Τύμπανα Άγγελος Μιχαηλούδης.
Εξάντας, Μουσική Σκηνή, Λευκωσία. Οι πόρτες ανοίγουν στις 23.00. Πληρ. 97770787.

 

Daxifest Charity Music Festival
Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, The Daxi Group θα φιλοξενήσει το δεύτερο ετήσιο Daxifest Charity Music Festival (Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ Μουσικής). Το φεστιβάλ θα προσφέρει πάνω από 14 ώρες ζωντανής ψυχαγωγίας, που θα περιλαμβάνει τραγουδιστές, χορευτικά και μουσικά συγκροτήματα από όλη την Κύπρο, συμπεριλαμβανομένων των Minus One Rock Band, την Κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision, όπου θα είναι το αποκορύφωμα του φεστιβάλ. Θα υπάρξουν επίσης πάνω από 50 περίπτερα που θα πωλούν τρόφιμα, ποτά, γλυκά, αυθεντικά κυπριακά προϊόντα, παιχνίδια, οικιακά είδη, προϊόντα ομορφιάς, ρούχα, διασκεδαστικές εμπειρίες και πολλά άλλα! Επιπλέον, θα υπάρχει χώρος για παιδιά με φουσκωτά κάστρα, ζωγραφική προσώπου, παιχνίδια και δραστηριότητες. Όλα τα έσοδα από το φεστιβάλ θα μοιραστούν μεταξύ του Κέντρου Προσφοράς και Αγάπης Άγιος Χριστόφορος Κ.Ε.Π.Α. με έδρα το Παραλίμνι και του S.B.A. Police Food Project (Αστυνομία των Βάσεων Δεκέλειας) στη Λάρνακα. Τα δύο φιλανθρωπικά ιδρύματα είναι αφιερωμένα στη σίτιση των λιγότερο προνομιούχων οικογενειών κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.
Κυριακή 2 Οκτωβρίου, Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου Αγίας Νάπας, 11.00-01.00. Πληρ. 23040940.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close