Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Τα 6 νέα στέκια που περιμένει η Λευκωσία

5+1 χώροι που αναμένεται να κάνουν δυναμική είσοδοστο γαστρονομικό χάρτη της πρωτεύουσας

Δημοσιεύτηκε στις 07 Οκτωβρίου 2016

Το Check In ψάχνει, βρίσκει, ανακαλύπτει καινούργια μαγαζιά, εστιατόρια, διάφορους χώρους για έξοδο και σου τους προτείνει ενημερώνοντάς σε για όλα όσα σε ενδιαφέρουν εντός και εκτός πόλης.

Αυτό το διάστημα και ενώ βρισκόμαστε μόλις μερικές εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα ξεκίνησαν οι διεργασίες για το άνοιγμα νέων εστιατορίων και χώρων εστίασης. Μάλιστα, κάποια από αυτά προϋπήρχαν, έκλεισαν και επιστρέφουν μεταμορφωμένα με νέο προφίλ.

Ανανεωμένο Sabai
Τέλη Μάϊου ο Χριστόφορος Τορναρίτης με μία λακωνική ανακοίνωση μέσω facebook μας ενημέρωνε για το κλείσιμο του Sabai στα μέσα του Ιούλη για πλήρη ανακαίνιση. Εντύπωση έκανε η αναφορά του στη δημιουργία ενός χώρου πρωτοφανούς για τα κυπριακά δεδομένα. Οι εργασίες στο γνωστό μαγαζί της Γρίβα Διγενή προχωρούν εντατικά και όπως όλα δείχνουν λίγο πριν το τέλος του χρόνου θα λειτουργήσει εκεί ένα πολύ διαφορετικό μαγαζί για τα δεδομένα της Κύπρου. Άγνωστο, όμως, παραμένει το αν θα διατηρήσει το παλιό του όνομα 'Sabai' ή θα φέρει ένα άλλο, καινούργιο όνομα.

Νέο, ιταλικό εστιατόριο
Ακόμη μία μεγάλη άφιξη αναμένεται πως θα ανοίξει λίγο πριν το τέλος του 2016 η οποία έχει ήδη αρχίσει να προσλαμβάνει προσωπικό. Το νέο εστιατόριο θα είναι ιταλικό και θα βρίσκεται επίσης στην Γρίβα Διγενή. Θα στεγάζεται στα μαγαζιά που βρίσκονται δίπλα από την γωνιακή τράπεζα Πειραιώς. Το νέο εστιατόριο έχει ήδη ξεκινήσει εργασίες και αναμένουμε να το δούμε ολοκληρωμένο.

Έρχεται το Skinny Fox
Ο χώρος όπου στεγαζόταν το κατάστημα Whittards με τα είδη τσαγιού και καφέ στην οδό Μενάνδρου μετατρέπεται σε έναν ολοκαίνουργιο χώρο εστίασης με το παιχνιδιάρικο όνομα 'Skinny Fox'. Ο καινούργιος χώρος όπως μαθαίνουμε θα έχει τον χαρακτήρα ενός γουστόζικου bar-restaurant. To μενού του μαγαζιού θα φέρει την υπογραφή του σεφ Ανδρέα Ανδρέα και αναμένεται να λειτουργήσει τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου.

Το Shisha Lounge κλείνει και μεταμορφώνεται
Ένας μεγάλος χώρος στην περιοχής Έγκωμη άλλαξε το τελευταία χρόνια χαρακτήρα μέχρι πρόσφατα που μας συστήθηκε ξανά ως Shisha Lounge. Ένας all day χώρος με πιάτα διεθνούς κουζίνας που αποφάσισε να βάλει τελεία με το συγκεκριμένο κόνσεπτ και να επανέλθει με ένα άλλο αέρα. Το Shisha ολοκλήρωσε τον κύκλο του και οι ιδιοκτήτες του ετοιμάζονται πυρετωδώς να επιστρέψουν δυναμικά με πιο bar-club διάθεση, καλό φαγητό και με τη μουσική να δυναμώνει πιο αργά το βράδυ. Εκεί, αναμένεται να ζήσουμε ξέφρενες μουσικές βραδιές με ελληνική και ξένη μουσική όπως ακριβώς γίνεται με άλλα μεγάλα και γνωστά μαγαζιά της πρωτεύουσας. Αναμένουμε λοιπόν να υποδεχθούμε τη νέα άφιξη του χειμώνα με ενδιαφέρον.

Νέο café-bar στην πόλη
Θυμάσαι το γωνιακό café bistro Verve στην Ιφιγενείας που έκλεισε πριν από αρκετό καιρό. Ο χώρος εκείνος μετατρέπεται σε ένα μοντέρνο χώρο με το όνομα 'La Liege'. Οι εργασίες ξεκίνησαν και συνεχίζονται εντατικά και σε μερικές εβδομάδες ο νέος χώρος αναμένεται να λειτουργήσει.

Το Κόκκινο Ποδήλατο έγινε Mukta
Ένα νέο μπαρ με τσιμπήματα, ετοιμάζεται να αναγεννήσει ένα σκεπτικό που έρχεται από τη δεκαετία του '90. Το Mukta Caφe ΄n΄Bar Culture που φέρει την υπογραφή του δημιουργού χώρων εστίασης, Πάρι Χριστοφίδη, πρόκειται να επαναφέρει σε νέα έκδοση, ένα στολίδι στη Λευκωσία και έναν ακόμα προορισμό γι' αυτούς που ψάχνουν ένα μπαρ με μια δική του ταυτότητα. To νέο Mukta ξεκίνησε ήδη τη λειτουργία του και στεγάζεται στον χώρο που για χρόνια βρισκόταν η καφετέρια Κόκκινο Ποδήλατο.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close