Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Μεζές και πενιές στις "Μαύρες χήνες"

Ένα φίνο μαγαζάκι στην κεντρική πλατεία του Ομόδους με ένα υπέροχο όνομα και φαγητό!

Δημοσιεύτηκε στις 04 Νοεμβρίου 2016

Οι Μαύρες Χήνες (ωραίο όνομα, δεν συμφωνείς;) βρίσκονται στην πλατεία του γραφικού Ομόδους. Θα σου φτιάξουν μεζέ της ώρας και φίνο κρεατικό στο κάρβουνο, που θα το απολαύσεις με κρασάκι της περιοχής και με ένα ζεστό χαμόγελο από τους ανθρώπους της. Αν σου πω ότι σε ανεβάζει στο τσακίρ κέφι τις Παρασκευές, κι ότι θα σε ανεβάσει στην πίστα και θα κάνεις και δυο στροφές, θα με πιστέψεις;

 

Πάντως, αν ψάχνεις ένα κουτούκι -εκτός πόλης-, που να ξέρει να σε διασκεδάζει μουσικά και να σερβίρει καλό φαγητό, τότε οι Μαύρες Χήνες είναι μια καλή ανακάλυψη. Το μικρό μαγαζί με τα πολλά ενθύμια και τα όμορφα διακοσμητικά στους τοίχους, σίγουρα αποτελεί ένα γραφικό στέκι για τους γλεντζέδες και για όσους θέλουν κυπριακή κουζίνα σε πολύ καλές τιμές!

Αν παραγγείλεις χοιρινό σουβλάκι είναι €5, σου προτείνω όμως να δοκιμάσεις και το παραδοσιακό λουκάνικό του (€7 τα 4 κομ.) ή τη ζουμερή του μπριζόλα (€10). Έξυπνη επιλογή είναι το mixed grill με όλη την ποικιλία που προσφέρει και που την πληρώνεις μόνο €15.

Αξίζει να το επισκεφτείς τα βράδια της Παρασκευής, που παίζει ελληνικό λαϊκό, και όλοι οι θαμώνες γίνονται ένα! Μαζί με το νόστιμο, παραδοσιακό μεζέ του και το δροσερό αεράκι του Ομόδους, είναι σίγουρο ότι θα φύγεις ανανεωμένος!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close