Eating News , Εστιατόρια

Ένα αυθεντικό ιταλικό καφέ στην καρδιά της Λευκωσίας

Κάν'το όπως οι Ιταλοί, αλλά στηΛευκωσία

Δημοσιεύτηκε στις 11 Νοεμβρίου 2016

Όταν μπεις μέσα στο χώρο του Sicily Café στη Δημοσθένη Σεβέρη, θα νιώσεις πως έχεις 'προσγειωθεί' σε μια γειτονιά στη… Σικελία. Καθόλου τυχαίο, αφού από πανέμορφο ιταλικό νησί πήρε το όνομά της η αλυσίδα café και η διακόσμηση είναι εμπνευσμένη από αυτό.

Πρωταγωνιστής στο μενού είναι ο αυθεντικός ιταλικός εσπρέσο των Sicily Cafe, που χρησιμοποιείται ως βάση για αγαπημένα ζεστά και κρύα ροφήματα καφέ. Αξίζει να ξέρεις πως μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου και στο δρόμο προς τη δουλειά, αφού τα ποτήρια από ειδικά κατασκευασμένο διπλό χαρτόνι διατηρούν τη θερμοκρασία στα σωστά επίπεδα αλλά και την ποιότητα, είτε πρόκειται για ζεστό ή για κρύο ρόφημα. Σημείωσε, πως λειτουργεί επίσης καθημερινά υπηρεσία με δωρεάν παράδοση από τις 07.30 μέχρι τις 17.30.

IT'S COFFEE TIME
Τα Sicily Cafe είναι η ιδανική all-day επιλογή η οποία λειτουργεί 365 μέρες το χρόνο. Δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη αλυσίδα café, αφού θα απολαύσεις τον καφέ σου, τα αλμυρά και τα γλυκά σνακ, σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο που θα σε
μεταφέρει νοητά σε ένα κομψό σπιτικό στη Σικελία.

SMELL THE COFFEE
Στο Sicily Café σερβίρονται τα κλασικά ροφήματα με βάση τον espresso, από cappuccino, macchiato μέχρι latte, τόσο στις ζεστές όσο και στις κρύες εκδοχές. Σημείωσε πως υπάρχει επιλογή γάλακτος π.χ. μπορείς να απολαύσεις ένα cappuccino με γάλα σόγιας, εάν έχεις δυσανεξία στη λακτόζη. Στο μενού περιλαμβάνονται επίσης και δημιουργικές προτάσεις όπως τα παγωμένα Iced Mochaccino, Freddoccino και Dolcino, καθώς και φρέσκοι χυμοί, ροφήματα σοκολάτας αλλά και smoothies με διάφορα φρούτα.

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΟΥ
Θα συνοδεύσεις τον καφέ σου με μια ποικιλία από σνακ. Από διαφόρων ειδών σάντουιτς, φτιαγμένα με φρέσκα υλικά, μέχρι μυρωδάτα muffins, λαχταριστά donuts και γευστικά cookies.

(22665510) Δημοσθένη Σεβέρη & Κανάρη 24 (δρόμος Προεδρικού Μεγάρου), Λευκωσία. Δ-Κ 07.00-22.30.
Η αλυσίδα μπορεί να επεκταθεί με τη μέθοδο του Franchise. Για περισσότερες πληροφορίες στο Facebook: Sicily CafŽ Cyprus

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close