Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

To "Sabai" επέστρεψε με νέο όνομα και διάθεση

Ένα από τα πιο δημοφιλή στέκια της Λευκωσίας ανανεώθηκε και ανέβασε τον πήχη

Δημοσιεύτηκε στις 16 Νοεμβρίου 2016

To Sabai, τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε ένα από τα πιο δημοφιλή στέκια της πρωτεύουσας αφού όλη η κοσμική Λευκωσία και όχι μόνο διασκέδαζε εκεί.

Το μαγαζί της Γρίβα Διγενή που κατάφερε να γίνει το talk of the town το καλοκαίρι με μία λακωνική ανακοίνωση μας ενημέρωσε πως θα διέκοπτε προσωρινά τη λειτουργία του ώστε να επιστρέψει φουλ ανανεωμένο και ανακαινισμένο φέρνοντας κάτι εντελώς διαφορετικό στη νυχτερινή ζωή της πόλης.
 


 

Το Sabai λοιπόν επέστρεψε και μας εντυπωσίασε με νέο όνομα και διαφορετικό προφίλ. Το νέο μαγαζί λέγεται Moon Cocktail Bar & Tapas και κουβαλάει τον αέρα των νεοϋρκέζικων μπαρ με μία γαλλική φινέτσα στη διακόσμηση. Ο χώρος είναι ονειρικός και διακοσμημένος με λεπτότητα και γούστο. Ένα στρογγυλό ροζ μπαρ κυριαρχεί στον χώρο ο οποίος είναι κατάφυτος και ψηλά stools και τραπέζια σε περιμένουν για να απολαύσεις τα ιδιαίτερα κοκτέιλ που υπόσχεται πως θα μας σερβίρει μαζί με tapas και διάφορα bites.

Το νέο μαγαζί έχει χαλαρή ατμόσφαιρα πολύ προσεγμένη διακόσμηση και είναι ιδανικό για απογευματινά after work cocktail αλλά και εξόδους τα σαββατοκύριακα. 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close