Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Η καλύτερη νέα άφιξη της χρονιάς

Νικητής στην κατηγορία Νέα Άφιξη των Check In Eating Awards 2016

Δημοσιεύτηκε στις 02 Δεκεμβρίου 2016

Αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα bar-restaurants του νησιού, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στους λάτρεις της ποιοτικής εστίασης και ψυχαγωγίας. Η ποικιλομορφία της κάρτας εδεσμάτων του, τα signature cocktails του, η ενημερωμένη λίστα κρασιών του, αλλά και το υποδειγματικό του σέρβις - ειδικά στον τομέα της οινικής εξυπηρέτησης-, σε συνδυασμό με τον υπέροχο διάκοσμό του και την προνομιακή του τοποθεσία, θα ικανοποιήσουν πλήρως και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, σε όλα τα επίπεδα! To Έψιλον Resto-Bar είναι η καλύτερη άφιξη για το 2016 στα Check In Eating Awards 2016. 

Γι' αυτό και το αριστοτεχνικά σχεδιασμένο bar-restaurant, στην καρδιά της Μαρίνας Λεμεσού, θα το προτείνεις ακόμη και στους πιο απαιτητικούς σου φίλους. Η αίθρια βεράντα της εισόδου του, το ιδανικό για signature cocktails μπαράκι του, αλλά και τα ντιζαϊνάτα του, ξύλινα τραπέζια και άνετα καναπεδάκια, είναι μόνο ορισμένες από τις επιλογές που σου προσφέρει για να περάσεις φίνα τη βραδιά σου.

Τα μοναδικά του κοκτέιλ, θα ανεβάσουν τη διάθεσή σου, προετοιμάζοντάς σε να υποδεχτείς τα φοβερά του sushi, ενώ η εξαίρετη διεθνής λίστα κρασιών του, κομπλιμεντάρει κάθε επιλογή σου από ορεκτικά, κυρίως και μια εκπληκτική λίστα από δημιουργίες κρεατικών, την ίδια στιγμή που η ένταση της μουσικής στο χώρο όλο και θα ανεβαίνει με mainstream ήχους από DJ, που θα σε κρατήσουν στο Έψιλον μέχρι αργά το βράδυ!

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ
Carob Mill Restaurants LTD

EXECUTIVE CHEF
Σκεύος Καψός

SOMMELIER
Andrian Andronache

ΚΟΥΖΙΝΑ
Διεθνής

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close