Eating News , Εστιατόρια

Το ουίσκι Chivas Regal εμπνέεται από τον ήχο

Η συλλεκτικήσυσκευασία που πρέπει να αποκτήσεις

Δημοσιεύτηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2016

«Generosity: Amplified», τιτλοφορείται η καινούργια καμπάνια για τη συλλεκτική συσκευασία του Chivas Regal 12, η οποία δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας της Chivas Regal με την εταιρεία LSTN Sound Co.

Η Chivas Regal και η εταιρεία κατασκευής προϊόντων ήχου υψηλής ποιότητας LSTN Sound Co, συνεργάζονται για να γιορτάσουν το κοινό τους πάθος για τη δεξιοτεχνία, το στυλ και τη γενναιοδωρία.

Μαζί, ανέλαβαν την εμπνευσμένη πρωτοβουλία "Generosity: Amplified", με σκοπό να χαρίσουν σε όσον το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, το δώρο της ακοής.

Μαζί θέτουν ως προτεραιότητά τους τον άνθρωπο, τη γενναιοδωρία, την κοινωνική ευαισθησία και υπευθυνότητα και το αποδεικνύουν εμπράκτως.

Σημαντικό μέρος των εσόδων από την πώληση κάθε ζεύγους ακουστικών θα διατεθεί στο Starkey Hearing Foundation -μια πρωτοποριακή φιλανθρωπική οργάνωση που τα τελευταία 30 χρόνια έχει προσφέρει περισσότερα από 1,8 εκατομμύρια ακουστικά βαρηκοΐας και φροντίδα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Εκτιμάται ότι το Generosity: Amplified θα προσφέρει σε περίπου 15.000 ανθρώπους το δώρο της ακοής.

H Chivas Regal διοργάνωσε ένα άκρως επιτυχημένο party την Πέμπτη, 15/12, στο Patio Cocktail Bar, στη Λευκωσία, για να παρουσιάσει το συλλεκτικό της μπουκάλι και παράλληλα να συνεισφέρει στην προσπάθεια που γίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο από την εταιρεία. Κατα τη διάρκεια του event ήταν διαθέσιμα προς πώληση εισιτήρια, με τα οποία κέρδιζαν οι παρευρισκόμενοι δικαίωμα συμμετοχής σε κλήρωση για 4 συλλεκτικά Generosity: Amplified ακουστικά. H Chivas Regal δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και συμβάλλει στην οικονομική ενίσχυση της μοναδικής σχολής για κωφά παιδιά στην Κύπρο, προσφέροντας όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων στη Σχολή Κωφών.

Το party στο κατάμεστο Patio Cocktail Bar ξεκίνησε από νωρίς και ο κόσμος απόλαυσε το διαθέσιμο μπουφέ καθώς και την καινούργια πρόταση για το Honey Rider Cocktail από τη Chivas Regal.

O σχεδιασμός της συλλεκτικής συσκευασίας για το premium Scotch whisky Chivas Regal 12 Year Old είναι εμπνευσμένος από τον ήχο και φέρει εικαστικά στοιχεία από τα ακουστικά, ενώ έχει ένα ιδιαίτερο σχήμα που είναι κυλινδρικό και τετραγωνισμένο ταυτόχρονα.

Η συσκευασία θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις μεγάλες υπεραγορές μέχρι το τέλος του έτους.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close