Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιανουαρίου 2017
Οι γνωστοί τραγουδιστές και τραγουδοποιοί, Γιάννης Ζουγανέλης και Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ετοιμάζονται να κατέβουν στο νησί μας για μία παράσταση γεμάτη συναισθήματα! Το επιβάλλει άλλωστε και η μέρα!
Ο συνδυασμός μιας εξαιρετικής επιλογής τραγουδιών του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με την ανατρεπτική σάτιρα του Γιάννη Ζουγανέλη, θα δώσουν ένα ξεχωριστό χρώμα σε μια μοναδική κοινή τους εμφάνιση στο Red στην Λευκωσία στις 14 Φεβρουαρίου.
Λόγω της μεγάλης ζήτησης, προστέθηκε μία ακόμα έξτρα εμφάνιση τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου.
Συμμετέχει ο Ιταλός κιθαρίστας Steve Tesser. Μαζί τους η Παυλίνα Βουλγαράκη.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού ο οποίος με κάθε ειλικρίνεια αφήνει ελεύθερα σκέψεις και συναισθήματα επί σκηνής. Με το μοναδικό και εκλεκτό μουσικό του γούστο ενίοτε συμφιλιώνει τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και τον λυρισμό. Το πρόγραμμα των τραγουδιών του βασίζεται στις αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις με το κοινό αλλά και τις διαχρονικές επιτυχίες του όπως: «Πεθαίνω για Σένα», «Ο Σουλτάνος της Βαβυλώνας», «Τιτανικός», «Εφάπαξ» «Μάτια δίχως λογική» «Έλα ψυχούλα μου», «Διδυμότειχο Blues», «Νότος», «Ένας Τούρκος στο Παρίσι» «Πόσο σε θέλω» κ.α.
Ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι ένας από τους απαράμιλλους Έλληνες καλλιτέχνες με πολυδιάστατη προσωπικότητα. Συνθέτης, τραγουδιστής, στιχουργός, ηθοποιός, κωμικός, παρουσιαστής και διδάσκαλος παίζει, σατιρίζει & τραγουδά διασκεδάζοντας το κοινό με τον δικό του μοναδικό τρόπο…! Προσκαλεί τους θεατές να επικοινωνήσουν με τα τραγούδια, πότε με γέλια και πότε με κλάματα, σε μία διαδραστική παράσταση που πρωταγωνιστεί η επαφή, η χαρά, η αγάπη και η ψυχαγωγία. Ο «Ζούγας» (όπως τον αποκαλούν οι περισσότεροι μια και τον αισθάνονται δικό τους άνθρωπο) εκτός από το επιτυχημένο stand up comedy συγκινεί κι εντυπωσιάζει παίζοντας τραγούδια του όπως: «Στέλλα», «Φοβάμαι όλα αυτά», «Έρωτας είναι ο Γιάννης», «Μακρυμάλλης» , «Γιαννάκη Ομορφόπαιδο» κ.α.
Παίζουν μαζί τους οι εξαίρετοι συνεργάτες μουσικοί: Άκης Αμπράζης στο μπάσο, ο παλιός «Τερμίτης» Φίλιππος Σπυρόπουλος στα τύμπανα και ο Γιάννης Πουρνάρας στο μπουζούκι.
Ο Λαυρέντης κι ο «Ζούγας» επικοινωνούν μαζί μας και χαρίζουν άλλοτε συγκινησιακά συναισθήματα κι άλλοτε γέλια μέχρι δακρύων. Με τραγούδια που γελάνε, με τραγούδια που σου κλείνουν το μάτι, με τραγούδια που σε βάζουν στην θέση σου και που απολογούνται...
Πληροφορίες και κρατήσεις στο 22767711 & 99059257
Εισιτήρια: www.tickethour.com.cy
-
Μουσική Σκηνή Red
13 Φεβρουαρίου - 14 Φεβρουαρίου 2017
Σχετικά
«Rocking Autism» στη Λευκωσία με ζωντανή μουσική από αγαπημένα συγκροτήματα
Κλασικές επιτυχίες Rock 'n' Roll των δεκαετιών του ’50 και του ’60 σε ένα φιλανθρωπικό street party!
O αγαπημένος Πασχάλης επιστρέφει ξανά Κύπρο με την μπάντα του για ένα μοναδικό Disco N Live Party
Η καλύτερη υπαίθρια Summer Disco θα στηθεί (τον Ιούλιο) στο θεατράκι των Λυμπιών
Δύο μεγάλες συναυλίες στο χωριό, σε ένα βράδυ
Με τους Ρίτα Αντωνοπούλου, Κώστα Θωμαΐδη και Γιάννη Διονυσίου
Η Νατάσσα Μποφίλιου επιστρέφει στην Κύπρο για μία ακόμα συναυλία
Το «Μέτρημα» γίνεται δρόμος. Και αυτό το καλοκαίρι, όλοι οδηγούν εκεί
Οι 15 συναυλίες που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον αυτό το καλοκαίρι στην Κύπρο
Από τον Sting και τον Σάκη Ρουβά μέχρι τη Δήμητρα Γαλάνη, τον Νίκο Οικονομόπουλο και τη Νατάσα Θεοδωρίδου, το φετινό συναυλιακό καλοκαίρι προμηνύεται εκρηκτικό
Μόλις ανακοινώθηκε μια «δυνατή» συναυλία στο χωριό, με μία εκρηκτική τραγουδίστρια
Η Ρία Ελληνίδου έρχεται Κύπρο για μία μεγάλη συναυλία σε ένα διάσημο χωριό
Το Nava ανακοίνωσε το επόμενό του live
Η Ιουλία Καλλιμάνη έρχεται στο Nava Seaside στον Πρωταρά για μία μοναδική καλοκαιρινή βραδιά
Ο Κυπριανός Κατσαρής συναντά την Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου
Με αυτή τη συναυλία κλείνει το πολιτιστικό πρόγραμμα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2026
The Piano Tour, θα γεμίσει με μουσική ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία της Λευκωσίας
Το The Piano Tour στην καρδιά της πρωτεύουσας -στον παλμό του παλιού σταδίου
Ο Κώστας Μακεδόνας σε ένα αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο
Μαζί του το Μουσικό Σχολείο Λάρνακας "Μίκης Θεοδωράκης
Το Paradise Jazz Festival επιστρέφει και φέτος στο μαγευτικό Val’s Place στη Γιαλιά
Μάθαμε τις ημερομηνίες για ένα από τα πιο δημοφιλή καλοκαιρινά φεστιβάλ
Νίκος Μακρόπουλος Live στο Theama Venue!
Έρχεται για να προσφέρει στο κοινό της Λεμεσού μια ολοκληρωμένη μουσική εμπειρία.