Eating News , Εστιατόρια

Τα ρούμια που κατακτούν την κορυφή του κόσμου

Διεθνείς διακρίσεις για το Plantation Rum

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιανουαρίου 2017

Το διεθνώς αναγνωρισμένο περιοδικό Drinks International, στην τελευταία του έκθεση με την ονομασία ‘Drinks International Annual Bar Report’, ανέδειξε και φέτος τα spirit brands τα οποία βρίσκονται στις 10 πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των καλύτερων μπαρ του κόσμου, με την Plantation Rums να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, ως Best Trending Brand, αλλά και ως Best Selling Brand.

Ο Alexandre Gabriel, ιδιοκτήτης του Οίκου, Maison Ferrand, σχολίασε: “Με περηφάνια και ταπεινοφροσύνη,  διαπιστώσαμε ότι τα 50 καλύτερα μπαρ στον κόσμο επέλεξαν φέτος τα ρούμια της Plantation να βρίσκονται στην πρώτη θέση της λίστας, τόσο ως Best Trending Brand, αλλά και ως Best Selling Brand. Αυτό είναι το αποτέλεσμα, της παθιασμένης προσπάθειας μιας ομάδας ‘απροσάρμοστων’ σε μια αποστολή πολύ μεγαλύτερη από τους ιδίους."

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το 2016 τα ρούμια της Plantation κατέκτησαν πολλαπλές βραβεύσεις σε διαγωνισμούς του εξωτερικού, με τις κυριότερες που αξίζουν αναφοράς να είναι οι εξής:

> Plantation XO-Spirit of the Year 2016 at Whisky Exchange

> Plantation Pineapple rum – Best New Spirits 2016 at Tales of the Cocktail

> Plantation rums – Gold Award at Miami Rum Renaissance Festival

Η εταιρία Plantation Rums, παράγει ρούμι από διάφορες περιοχές της Καραϊβικής, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών γεύσεων και χαρακτηριστικών. Τα ρούμια της αποστέλλονται στη Γαλλία, στις εγκαταστάσεις του Οίκου Maison Ferrand, για τελική ωρίμανση σε βαρέλια κονιάκ. Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά από εκλεπτυσμένα ρούμια τα οποία καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των σύγχρονων bartenders, καθώς επίσης και όσων δηλώνουν λάτρεις του ρουμιού.

Αποκλειστική διανομή για την Κύπρο, Fereos Fourpoint Distribution Ltd

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close