5 February 2017
Θέατρο , Νέες Παραστάσεις

"Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων" στο Σατιρικό

Το κλασικό παραμύθι του Λιούις Κάρολ σε σκηνοθεσία Μάριου Κακουλλή

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιανουαρίου 2017

Υπάρχει μια χώρα που δεν μοιάζει με καμιά άλλη χώρα στη γη· Ένα μέρος γεμάτο από θαύματα μυστήρια και κίνδυνους! Αν βρεθείς εκεί και είσαι παιδί θα γίνεις ξαφνικά μεγάλος! Αν είσαι μεγάλος θα γίνεις ξανά παιδί! Εκεί μπορεί να ξεχάσεις το όνομα σου μην φοβηθείς!

Τα λουλούδια θα είναι τεράστια και θα σου μιλάνε! Εκεί θα ακούσεις την πιο σπάνια ιστορία και θα βρεθείς να χορεύεις στο πιο ξέφρενο πάρτυ οπού όλοι θα πίνουν τσάι! Θα δεις το χαμόγελο ενός γάτου, αλλά δεν θα δεις τον γάτο και αυτό θα σε μπερδέψει! Θα παίξεις στο πιο τρελό παιχνίδι κροκέ που έγινε ποτέ! Τα πλάσματα αυτής της χώρας μπορεί να σε μαγέψουν...αφέσου. Όλα είναι
Και όλα δεν είναι!
Να θυμάσαι...ψυχραιμία!
Σσσσς....
Κάποιος ονειρεύεται...
Τι είναι το κάτω;
Αλίκη;Ησυχία...
Κάποιος περπατά
Λαγός!! Ο άσπρος λαγός!
Σσσς...



Το Σατιρικο θέατρο παρουσιάζει το κλασικό παραμύθι του Λιούις Κάρολ "Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων". Με χιούμορ και φαντασία, οι ηθοποιοί ακολουθούν τα βήματα της Αλίκης στο πέρασμα από την παιδικότητα στην ενηλικίωση.

Ένα πιάνο επί σκηνής με μελωδίες μεγάλων συνθετών της κλασικής μουσικής, συνοδεύει την Αλίκη στο μαγικό ταξίδι της στην Χώρα των Θαυμάτων.

Ένας ονειρικός σκηνικός χώρος που δεν πατάει στη γη αλλά πετά! Όλα μεγαλώνουν και μικραίνουν, ζώα και αντικείμενα μιλούν, οι νόμοι του θεάτρου αλλάζουν!

Το έργο:
Οι Περιπέτειες της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων είναι ένα από τα αριστουργήματα της παγκόσμιας παιδικής λογοτεχνίας. του Βρετανού συγγραφέα Λιούις Κάρολ, που κυκλοφόρησε το 1865. Περιγράφει με λεπτή φαντασία και παιδικό αυθορμητισμό τις περιπέτειες ενός κοριτσιού, της Αλίκης, η οποία μετά την πτώση της σε μία λαγότρυπα, περιπλανιέται σε ένα φανταστικό κόσμο.

Παραστάσεις κάθε Κυριακή στις 10.30

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close