Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

Πρώτη επίσκεψη στο Forty Two Bar

Πήγαμε, δοκιμάσαμε και μεταφέρουμε εντυπώσεις από τη νέα μεγάλη άφιξη της Στασικράτους

Δημοσιεύτηκε στις 02 Φεβρουαρίου 2017

Έχουμε νέα άφιξη, στην αρχή της σικάτης Στασικράτους, που επιτέλους παίρνει τα ‘πάνω της (ήταν καιρός!). Το επιβλητικό, πετρόκτιστο δίπατο στη γωνία, εγκαινίασε ένα εντυπωσιακό ισόγειο χώρο που προσφέρει signature cocktail και πιάτα to share, ενώ ο πάνω όροφος ονομάζεται ΒΟΧ 42 και ήδη έγινε talk of the town –γι’ αυτό και σου συστήνω να κάνεις έγκαιρα κράτηση- με τη διασκέδαση που δημιουργεί!

Στο FourtyTwo bar που βρίσκεται στο ισόγειο, η φιλοσοφία είναι πιο σοφιστικέ και ταυτόχρονα πιο χαλαρή. Τα γεωμετρικά σχήματα κλέβουν τις εντυπώσεις, το ίδιο και ο καλά μελετημένος φωτισμός του.

Το σέρβις άψογο, οι τιμές πολύ λογικές και η ποικιλία στο μενού καλύπτει όλα τα γούστα. Η παρέα ενθουσιάστηκε με τα πιάτα που μοιραστήκαμε εκείνο το βραδάκι, τα οποία απολαμβάνεις με παγωμένα cocktail. Το Tempura καλαμάρι (€7) ήταν κριτσανιστό όπως θα έπρεπε να είναι και τα Duck spring rolls (€6.50) γενναιόδωρα στη γέμιση.

Φοβερό το Rib eye steak (€15) που ήταν ζουμερό και όπως πρέπει ψημένο, το οποίο συνδυάσαμε με σαλάτα ρόκας. Για κάποιους που φαντάζουν λίγα, προτείνω και τα fortytwo mini burgers (€10) που τα είδα να προσγειώνονται στο διπλανό τραπέζι και σε κάνουν να λαχταράς να καταβροχθίσεις. Για τους… συμμαζεμένους, ένα Mix platter (€13) είναι υπέρ αρκετό.

Ο ίδιος ο χώρος και η ατμόσφαιρα που δημιουργεί το FortyTwo σε χαλαρώσουν και σου επιτρέπουν να χαρείς με την παρέα σου ένα βραδάκι εξόδου με άποψη και στυλ. Μάθαμε ότι σύντομα θα προσφέρει και brunch, άρα, ετοιμάσου να το επισκεφτείς και τη μέρα!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close