Θέατρο , Νέες Παραστάσεις

"Ο πυρετός" από την Open Arts

Το έργο "Ο πυρετός" είναι ηνέα παραγωγή από την Open Arts και φέρνει κάτι διαφορετικό

Δημοσιεύτηκε στις 01 Μαρτίου 2017

Η open arts της Αθηνάς Κάσιου παρουσιάζει τη νέα της θεατρική παραγωγή. Πρόκειται για το βραβευμένο έργο "Ο Πυρετός" από τον γνωστό ηθοποιό και συγγραφέα Wallace Shawn.

Η νέα αυτή δουλειά έρχεται να φέρει κάτι πρωτοποριακό που γίνεται για πρώτη φορά στην Κύπρο αφού η παράσταση δεν θα ανέβει σε συμβατικούς θεατρικούς χώρους αλλά θα ξεφύγει από αυτό το πλαίσιο. Το έργο θα παρουσιαστεί, όπως ήταν η αρχική πρόθεση του συγγραφέα, σε σπίτια φίλων ή στο σαλόνι κάποιου διαμερίσματος.

"Ο Πυρετός" επικεντρώνεται σε έναν ταξιδιώτη πεσμένο στο πάτωμα του μπάνιου, σε ένα ξενοδοχείο, σε μια φτωχή χώρα όπου γίνεται επανάσταση και κατακλύζεται από ζέστη υπερασπιζόμενος την ομορφιά της δικής του ζωής.

"Πρόσεχε, αυτή είναι μια ερώτηση που μπορεί να σου δηλητηριάσει όλη σου την ζωή. Η αγάπη σου για ομορφιά μπορεί να σε σκοτώσει"

Τον μοναδικό ρόλο του έργου θα έχει ο Βαλεντίνος Κόκκινος ο οποίος θα ακολουθεί τις σκηνοθετικές οδηγίες της Αθηνάς Κάσιου στο σκηνικό περιβάλλον που θα επιμεληθεί η Λύδια Μανδρίδου. Τη μετάφραση του έργου στην ελληνική γλώσσα υπογράφουν ο Βαλεντίνος Κόκκινος και η Αθηνά Κάσιου.

Η πρώτη παράσταση του έργου θα δοθεί στις 5 Μαρτίου και θα ακολουθήσουν παραστάσεις κάθε Κυριακή και Δευτέρα στις 20:30 ή και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Για φιλοξενία στο σπίτι σου ή για να είστε φιλοξενούμενοι, πληροφορίες στο τηλέφωνο 96637557.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close