Eating News , Εστιατόρια

Φάγαμε ροζ ομελέτα στη Λευκωσία

Κάθε Σάββατο ένα υπέροχο μαγαζάκι της πρωτεύουσας σερβίρει κάτι αλλιώτικο

Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαρτίου 2017

Αν με ρωτούσε κάποιος ποιο είναι το αγαπημένο μου γεύμα της ημέρας, χωρίς καμία αμφιβολία θα του απαντούσα το brunch.

Έχει φρεσκοψημένες γλυκές και αλμυρές δημιουργίες που γεμίζουν το τραπέζι, μετατρέποντάς το σε ένα ελεύθερο μπουφέ από το οποίο μπορείς να απολαύσεις τα πάντα!

Εξ ου και το brunch είναι το πιο αστεράτο γεύμα της ημέρας μέσα στο μικρό μου γαστριμαργικό μικρόκοσμο, γι' αυτό και συχνά ψάχνω για νέα μέρη που αγαπούν να πειραματίζονται και φτιάχνουν καλοφτιαγμένο σπιτικό brunch τα σαββατοκύριακα.

Μόλις πρόσφατα, ανακάλυψα το χαριτωμένο μαγαζάκι της Χρυστάλλας Χατζηπαναγή που ήρθε και προσγειώθηκε στο κέντρο της Λευκωσίας, σε ένα παράλληλο δρόμο της Στασικράτους, στην οδό Φώτη Πίττα.

Είναι ένα λιλιπούτειο ζαχαροπλαστείο ονόματι Platho Sugar Sculptures που φτιάχνει ξεχωριστά γλυκά και σπιτικό brunch κάθε Σάββατο αρχικά και πλέον και τις Κυριακές, από τις 10.00 μέχρι και τις 14.00.

Εδώ λοιπόν θα βρεις και κάτι μοναδικό.

Πέρα από το ανοικτό σάντουιτς, την κοτόπιτα με πράσο και λευκό κρασί, την πίτα του βοσκού, τα pancakes, τα πουγκιά εποχής και τις γλυκές δημιουργίες τους που θα δεις στη βιτρίνα τους, φτιάχνουν και ροζ ομελέτα!

Μάλιστα ροζ! Φτιάχνεται με αβγά, γιαούρτι και βρώμη, ψημένα στο φούρνο και οφείλει το υπέροχο χρώμα της στο παντζάρι, το οποίο προστίθεται στη συνταγή!

Και χρεώνεται μόλις €4.50.

Συνόδευσέ την με έναν αποτοξινωτικό φρέσκο χυμό με αγγουράκι, σέλινο, σαγκουίνι, τζίντζερ και μέλι, και πάρε ένέργεια για όλη τη μέρα...

Κράτησε το τραπέζι σου στο τηλ. 99128494.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close