Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Πρώτη επίσκεψη στο Blooms Bar & Grill Λευκωσία

Πήγαμε στο νέο στέκι της πρωτεύουσας, δοκιμάσαμε το μενού και μεταφέρουμε εντυπώσεις

Δημοσιεύτηκε στις 09 Μαρτίου 2017

Η νέα άφιξη της πρωτεύουσας θα μπορούσε άνετα να γίνει το καινούργιο σου στέκι διότι διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα σε κάνουν να το αγαπήσεις και βρίσκεται στη γωνία των λεωφόρων Αθαλάσσας-Στροβόλου στεγασμένο σε ένα παλιό σπίτι της δεκαετίας του ’60 (πρώην ταβέρνα ‘Τζίτζικας’).

Φιλικό περιβάλλον, casual χώρος, επενδυμένος με ξύλο, αισθητικά όμορφο εσωτερικό με ιδιαίτερες μικροκατασκευές και έξυπνες πινελιές στους τοίχους που θα τις χαζεύεις για ώρα. Το μαύρο και οι αποχρώσεις του ξύλου επικρατούν ενώ υπάρχουν τόσο ψηλά όσο και χαμηλά τραπέζια για να καθίσεις με την παρέα σου. Αν και ο χώρος σε προδιαθέτει για χαλαρή έξοδο τα χειμωνιάτικα βράδια εντούτοις διαθέτει και μία μεγάλη εξωτερική βεράντα σκεπασμένη με μεγάλες οθόνες εντοιχισμένες για τους φίλους τόσο του ποδοσφαίρου όσο και των μεγάλων αθλητικών μεταδόσεων. Βρεθήκαμε εκεί αρκετά πεινασμένοι με ανεβασμένες προσδοκίες.

Το προσωπικό ήταν ιδιαίτερα φιλικό και πρόθυμο να μας εξυπηρετήσει με χαμόγελο. Η κάρτα του μενού σου προσφέρει μία μεγάλη γκάμα από επιλογές. Θελήσαμε να κάνουμε αρχή με γεύσεις από Μεξικό και πήραμε cheesy nachos (€6.50) και chicken quesadilla (€5.95) που ήταν αρκετά εύγευστα. Δυσκολευτήκαμε να επιλέξουμε κυρίως πιάτο διότι είχαμε το δίλημμα των burgers, των homemade pastas, των wrpas και των κρεατικών.

Τελικά καταλήξαμε με την παρέα στο κότσι ‘Dunkel’ (€13.95), ένα αρωματικό και ζουμερό χοιρινό κότσι που έλιωνε στο στόμα μαριναρισμένο σε γερμανική μπίρα ‘Dunkel’ μαζί με σπιτική πατάτα πουρέ και σαλάτα. Μαζί κάναμε share και ένα λαχταριστό pulled pork burger (€12.95) με σάλτσα BBQ και λιωμένο τυρί-κόλαση. Το φαγητό ήταν αρκετά νόστιμο και οι μερίδες πολύ χορταστικές και τις συνοδεύσαμε με μπίρα drought lager αν και στο μενού υπάρχει ένας αριθμός από 50 διαφορετικές ετικέτες μπίρας που θα σε ταξιδέψουν σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης. 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close