Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Πρώτη επίσκεψη στη "Ταβέρνα του Φιλιππή"

Πήγαμε στην Επισκοπή, δοκιμάσαμε τους μεζέδες, διασκεδάσαμε και σου μεταφέρουμε εντυπώσεις

Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαρτίου 2017

Ένα αγαπημένο στέκι της επαρχίας Λεμεσού, η γνωστή ‘Ταβέρνα του Φιλιππή’ στην Επισκοπή επέστρεψε πρόσφατα ανακαινισμένη και ανανεωμένη. Ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1997 και τρία χρόνια πριν συμπλήρωσε τον πρώτο κύκλο ζωή της για να επιστρέψει ξανά φέτος δυναμικά.

Ένας μεγάλος, φιλόξενος και φωτεινός χώρος, με που περιποιημένη διακόσμηση που κρατά τη φιλοσοφία της παλιάς φιλοξενίας συνδυάζοντάς την με μοντέρνες πινελιές στο σήμερα. Στη ζεστή ατμόσφαιρα του μαγαζιού κυριαρχούν η πέτρα, το ξύλο και τα φυσικά υλικά ενώ κάθε γωνιά της είναι διακοσμημένη με διαφορετικό ύφος.

Με παρακαταθήκη πάντα την παράδοση, την ποιότητα και τις αυθεντικές κυπριακές γεύσεις η "Ταβέρνα του Φιλιππή" είναι μία πολύ καλή επιλογή για τους καλοφαγάδες. Το μενού του μαγαζιού περιστρέφεται γύρω από την παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα σε συνδυασμό με την ελληνική γαστρονομία, με πιάτα α λα καρτ, είδη σχάρας, πιάτα φτιαγμένα στο τηγάνι, παραδοσιακά μαγειρευτά όπως βοδινό στιφάδο και μουσακά, ψάρια και θαλασσινά και φυσικά πλουσιοπάροχο κυπριακό μεζέ του Φιλιππή (€17).

Ο μεζές του θα σε γοητεύσει και θα σε ανταμείψει με τα κρύα και ζεστά ορεκτικά του, τις κλασικές αλοιφές, τα λαχανικά με αυγά, τις τηγανητές πατάτες αλλά και το ζουμερό σουβλάκι χοιρινό και κοτόπουλο, τα αρνίσια παϊδάκια και όλες εκείνες οι νοστιμιές που θα φτάσουν καλοψημένες από φρέσκα υλικά στο τραπέζι σου. Το καλό φαγητό θέλει και διασκέδαση γι’ αυτό τα βράδια κάθε Παρασκευής και Σαββάτου το μαγαζί προσφέρει live μουσικές διαδρομές για σένα και την παρέα σου. Ο χώρος, το φαγητό και η διασκέδαση σε συνδυασμό με την εξυπηρέτηση θα σε ικανοποιήσουν και θα περάσεις μία πολύ όμορφη βραδιά.

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close