Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα "αρχοντικό" γεύσης άνοιξε πέριξ της Λευκωσίας

Βγαίνουμε εκτός αστικού κέντρου και πάμε προς Λάρνακα σε ένα υπέροχο χώρο στο χωριό που σερβίρει νόστιμα πιάτα

Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαρτίου 2017

Μια επίσκεψη στο Αρχοντικό Παπαδοπούλου, το υπέροχο κτίσμα που δεσπόζει στην καρδιά του Κόρνου, αρκεί για να νιώσεις σαν ο άρχοντας του χωριού!

Κι αυτό -δηλαδή την επίσκεψη στο υπέροχο αρχοντικό- μπορείς να το κάνεις από τον περασμένο Νοέμβριο, οπότε και το Αρχοντικό Παπαδοπούλου στον Κόρνο επαναλειτούργησε.

Το επιβλητικό λοιπόν κτίριο αναγεννήθηκε, μετατράπηκε σε έναν καινούργιο, οργανωμένο πολυχώρο, με 5 ξεχωριστές αίθουσες, και μας καλεί να απολαύσουμε κυπριακή παραδοσιακή κουζίνα, σε μεζέδες ή a la carte, νηστήσιμο ή αποκλειστικά για vegan, ενίοτε με ζωντανή μουσική (τα Σάββατα) αλλά και θαλασσινά, σε έναν υπέροχα διαρρυθμισμένο χώρο, που παραπέμπει σε καλόγουστη ταβέρνα στο χωριό!

Ακόμα μπορούμε να περιηγηθούμε στο μουσείο του, που φιλοξενεί παλιά εργαλεία του κάματου και πολλά άλλα, καθώς και να γνωρίσουμε τα διάσημα πήλινα του Κόρνου, στο εργαστήρι που στεγάζεται στο αρχοντικό.

Μην παραλείψεις να κάνεις και μια βόλτα από το κελλάρι του "Αρχοντικού Παπαδοπούλου" το οποίο διαθέτει μια αξιοζήλευτη κάβα.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως το Αρχοντικό μπορεί να φιλοξενήσει οποαδήποτε εκδήλωσή σας, είτε το πάρτι σας είτε τη βάπτιση του παιδιού σας. Αρκεί να το ζητήσετε!

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close